Računari
Re: Računari
Ovo je ekstra lap. Sa 750M možeš lepo i da se igraš sa aktuelnim igrama.
Tapatalk
Tapatalk
- pavle
- Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
- Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp
Ja sam mu lepo rekao da od dec. ispitnog roka nista... 100 posto skida neku pucacinu od 20 gb, u ovom trenutku....
Vrhunski posao ako se ja pitam. Neka lepo služi.
Tapatalk
Tapatalk
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Hvala
Jedino sto cu morati da pitam Baxa da mi za 2 godine zameni bateriju kad ova oslabi
Testiracu je ovih dana,ali rekao bih da oko 5 sati drzi pri normalnoj upotrebi.

Jedino sto cu morati da pitam Baxa da mi za 2 godine zameni bateriju kad ova oslabi

Brza grafika ti verovatno ne radi na bateriji. Kad se budeš igrao budi na struji.
Tapatalk
Tapatalk
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Odg: Računari
Ma lap nikad neće dostići desktop, prosto fizičko ograničenje ali ima neke svoje (limitirane) prednosti.stefanan napisao:Hahaha jos ako ti je ves masina kao kod mene ispred wc solje
Mada mislim da je za to ipak tablet najbolji,ali nikako da skupim pare za njega. Tj potrosio sam ih vec 3 puta
Huawei P6 TT
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Stefane, samo skidaj tu desetku i metni 7 ili 8, po volji.
Tapatalk with Desire 500
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Trojke kad si slobodan da upucamo osmicu kod mene? Mogu poneti lap u Kolačić sledeći put :-D
Huawei P6 TT
Huawei P6 TT
- stefank
- Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
- Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI
Kad smo kod laptopova i gaminga, ljudi jesam ja lud ili neke igrice prosto ne idu uz AMD grafiku u laptopu, losa optimizacija...? Neke igrice koje su manje zahtjevne od nekih koje igram na High/Ultra settings ne mogu da igram tecno ni na kojim podesavanjima...
Npr. Project Cars, GTA 4... Ili je tu nesto drugo u pitanju, recimo lose skinuta igra (od nekih crackera koji su nesto zeznuli u startu), neko podesavanje necega koje mi je promaklo...? Nisam pametan vise.
Recimo Hitman Absolution igram sve na najjace (ultra texture, jak filtering), Far Cry 3 na medium/high, Battlefield Bad Company 2 sve na najjace... Grid Autosport moze da izgura na high pa cak i ultra ali i tu mi nesto zapne ponekad, ni to mi nije jasno.
Postoji i jos jedna stvar s kojom ne bih da se pomirim a cak mi je najvise izgledna - da je moja graficka (R9 M270X) overkill za ovaj procesor koji je ruku na srce dosta slab (i5 4200U dual-core 1.6-2.6 Ghz)?
Te da one igrice koje traze i jaci processing jednostavno procesor ne moze da isprati... Jer kod recimo Project Cars dobijam isti (nikakav) fps i na low i na ultra settings, sto nema nikakve druge logike. 
Inace gotovo sam siguran da iduci put necu uzeti AMD grafiku u laptopu, iako je best-buy. Imao sam poprilicno muke oko drivera, a cini mi se i da vecina igrica jednostavno bolje sljaka na nVidiji. Iako je ova moja graficka po testovima (zavisno od igre) jaca i od 750M, blize je 760M sto je dosta jako, smucio mi se AMD zbog tih zezancija.
Npr. Project Cars, GTA 4... Ili je tu nesto drugo u pitanju, recimo lose skinuta igra (od nekih crackera koji su nesto zeznuli u startu), neko podesavanje necega koje mi je promaklo...? Nisam pametan vise.
Recimo Hitman Absolution igram sve na najjace (ultra texture, jak filtering), Far Cry 3 na medium/high, Battlefield Bad Company 2 sve na najjace... Grid Autosport moze da izgura na high pa cak i ultra ali i tu mi nesto zapne ponekad, ni to mi nije jasno.
Postoji i jos jedna stvar s kojom ne bih da se pomirim a cak mi je najvise izgledna - da je moja graficka (R9 M270X) overkill za ovaj procesor koji je ruku na srce dosta slab (i5 4200U dual-core 1.6-2.6 Ghz)?

Inace gotovo sam siguran da iduci put necu uzeti AMD grafiku u laptopu, iako je best-buy. Imao sam poprilicno muke oko drivera, a cini mi se i da vecina igrica jednostavno bolje sljaka na nVidiji. Iako je ova moja graficka po testovima (zavisno od igre) jaca i od 750M, blize je 760M sto je dosta jako, smucio mi se AMD zbog tih zezancija.
Ne valja 10 ?trojanac napisao:Stefane, samo skidaj tu desetku i metni 7 ili 8, po volji.
Tapatalk with Desire 500
- methane.master
Koji Win imaš?Uroš S. napisao:Trojke kad si slobodan da upucamo osmicu kod mene? Mogu poneti lap u Kolačić sledeći put :-D
Jedino što je beta, ali ako ti sve radi, ne moraš da diraš.stefanan napisao: Ne valja 10 ?
Širim haos!
Pa imao sam problem sa instaliranjem utorrenta ali nisam siguran dal je do wina ili programa
Razmislicu o win7 onda,njega sam koristio.
Razmislicu o win7 onda,njega sam koristio.
- methane.master
Ume uTorrent da zeza. Ja držim neki matori v.1.82 mislim da radi bez instalacije.
Posmatraj neko vreme kako radi, pa odluči.
Posmatraj neko vreme kako radi, pa odluči.
Širim haos!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Stefane, Windows 10 još nije zvanično izašao. To što imaš je beta verzija, najviše namenjena onima koji žele da testiraju novi Windows i učestvuju u razvoju. Pitanje je kad će zvanična verzija izaći i da li će biti upeglana da sve radi kako treba.
Sedmica je meni lično default za manje zahtevne korisnike i one koji su navikli na stari sistem. Osmicu kad instaliram obavezno instaliram i Classic Shell radi lakšeg snalaženja korisnika. Ti vidi šta ti više odgovara.
Sedmica je meni lično default za manje zahtevne korisnike i one koji su navikli na stari sistem. Osmicu kad instaliram obavezno instaliram i Classic Shell radi lakšeg snalaženja korisnika. Ti vidi šta ti više odgovara.
Posetite www.garaza.rs !