Vladapetr napisao:Ja sam pljunuo one za koje si pitao zašto im ponašanje ne osudim. Daj mi još imena, nemam problem da kažem šta mislim. Mani me "opasnosti od tužbe" i ostalih laprdanja, izjasni se konkretno. Nemoj da štediš server, ionako ti je 99% postova samo mantra koju si kako kažeš od familije nasledio

Pazi ti argumenta molim te

imaju li ovi iz KKK klana ili iz neke sekte bitno drugačiji argument da su im stavovi ispravni, i oni jedino imaju "tako mi tata rekao"

?
Poslato telepatski
Ти изгледа имаш проблем са читањем/наочарима, ја стварно не знам како другачије да протумачим твоје иступе?!?
Филиповић napisao:Vladapetr napisao:Lalatović, Kasalica i svi ponašanjem slični njima su neotesani smrdljivi divljaci kojima nije mesto u sportu! Svojim ponašanjem predstavljaju sramotu za svoj klub i sve njegove navijače!
Sad da čujem tebe
Poslato telepatski
Све остало потписујем.
Ово се односило на Дулета, а не на Лалатовића!
Ја то мислим о Лалатовићу и не треба ми ничији амин и јавно одобравање, говорили смо о ДВ.
Написао сам да се слажем са твојом дефиницијом.
Тако да...читај, читај и само читај...
Иначе, ДВ је кажњен од АБА лиге.
На страну то што нам је судио искомплексирани навијач Звезде из Ћуприје, који је у аутобусу после дербија плакао к`о киша након Звездиног пораза.
Знаш, Јагодина и Ћуприја нису тако велики градови, а људи су нормални.
Заједно иду бусом на дербије.
Они на север, ми на југ.
Па после опет заједно.
Тако да се многе ствари знају...