Comi napisao:Nadam se da sam uspeo da ti nacrtam gde se razlikujemo i gde ispadas u prvoj rundi.
Мени није потребно да се црта, а разликујемо се у томе што ти ниси понудио аргументе у расправи, већ си на прву лопту прилично непристојно и лично реаговао. Констатације и епитети које користиш ишли су искључиво ка мом омаловажавању, а не ка дискусији о теми. О свом животном опусу напиши аутобиографију, прочитаће је сигурно бар два човека (тата и мама). Не занима ме како си у прошлости био добар и преводио баке преко улице, прешао си линију у овој комуникацији, без да сам те уопште помињао или обраћао пажњу на тебе.
Comi napisao:O deljenju Srbije na ovu i onu, pozivanje na bojkote, BESPOTREBNO prozovanje igraca KKCZ na kartu patritoizma bolesnim izjavama kako oni ne zive kao ostatak Srbije...Ma sta je to, gde to, izmisljotina jel da?
A i nije bas u redu, ALI tako mora zbog vanvremenske trodimenzionalne nepravde prema jadnom partizancicu, jel tako?
Nacrtao sam ti, flomastere nemam...ne zameri.
О чему бре ти овде?!? Помешао си ме са неким... Можда са ДВ???
А ко је делио Србију на ову и ону? Па зар није Човић пре тачно две године у интервјуу рекао да за Звезду навијају прави Срби, а да је Партизан основао Туђман?!?

Као неки идиот, болесни идиот...
Тако да, теби изгледа ни фломастери не помажу...
Једноставно не вреди... "што се грбо роди, вријеме не исправи".