Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Ja bih rekao podjednako.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Odg: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Gerasimovic odrao lika, 30 godina za dva silovanjaPaja napisao:Gde ćeš veći raspon, pa ovo je maximum.
Kod nas je najveća zaprećena kazna 20 godina.
Izuzetak su krivična dela kod kojih je postojala smrtna kazna koja je zamenjena kaznom 30-40 godina.
Što se mene tiče nek uvedu do 40. Nemam ništa protiv. Silovanje je najgore krivično delo posle ubistva. Na neki način i gore.

Huawei P6 TT
Objasnićeš mi večeras kako kad je max 20 godina.
Što se men tiče neka je, al mi je neverovatno jer ne vidim način da se izrekne preko 20.
Jedino što mi pada na pamet je da je nešto kvalifikovano kao teško ubistvo u pokušaju.
Što se men tiče neka je, al mi je neverovatno jer ne vidim način da se izrekne preko 20.
Jedino što mi pada na pamet je da je nešto kvalifikovano kao teško ubistvo u pokušaju.
Poslednja izmena od Paja u 09 Dec 2014, 19:39, izmenjeno 1 put ukupno.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa spojio za dva dela?
Ni tada
2) ako je za krivična dela u sticaju utvrdio kazne zatvora, povisiće najtežu utvrđenu kaznu, s tim da jedinstvena kazna ne sme dostići zbir utvrđenih kazni, niti preći dvadeset godina zatvora;
- pavle
- Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
- Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp
Nisi me lepo razumeo ja sam samo rekao da veci raspon mora da postoji, kao sto kod nas postoji 2 - 20, samo je pitanje da li donji prag treba da bude 2 ili mozda 5, sto je meni vise ok...Paja napisao:Gde ćeš veći raspon, pa ovo je maximum.
Kod nas je najveća zaprećena kazna 20 godina.
Izuzetak su krivična dela kod kojih je postojala smrtna kazna koja je zamenjena kaznom 30-40 godina.
Što se mene tiče nek uvedu do 40. Nemam ništa protiv. Silovanje je najgore krivično delo posle ubistva. Na neki način i gore.
Znam da je kod nas maksimalna kazna 20 godina ( sem sto postoji mogucnost da se za odredjene kvalifikovane oblike izrekne veca kazna ) to sam i napisao u nekom od proslih postova...
@Uros
Kako mu je dala 30 godina, jesi suguran da je bilo samo to krivicno delo, a ne neka prekvalifikacija... Posto i meni nije jasno...
Poslednja izmena od pavle u 09 Dec 2014, 20:14, izmenjeno 1 put ukupno.
Uroš i ja pijemo kafu kasnije pa ćemo rešiti misteriju ili na kraju krajeva pitaću Geru. On je dobar sudija i objašnjenje postoji, al mi ne znamo sve činjenice.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ne znam ni ja sve. Pavle, Gerasimovic je muškarac. Nisam siguran, znam da voli da dere silovatelje sa kaznama.
I da, znao je da neće proći 30 već su mu preinačili na 16.
Huawei P6 TT
I da, znao je da neće proći 30 već su mu preinačili na 16.
Huawei P6 TT
- pavle

http://www.youtube.com/watch?v=SL0xOu218mo
ps Koliko ce sada imbecila 95o,96o da se slupa uz ovu pesmu !!!
Mnogo. Jer ima mnogo stoke koja sluša to sranje.
-------------------------
Nokia Lumia 1520 & TT
-------------------------
Nokia Lumia 1520 & TT
Ja sam bio napisao dužu poruku, ali je ipak nisam poslao. Iskreno, čudi me defetizam koji vlada među vama. A što se tiče Nemaca, "granice" i "graničnih prelaza" sa "objektima od čvrstog materijala", ja bih njima vratio betonske ploče preko Brandenburške kapije, kao što su stajale skoro 30 godina.McGruja napisao:Ova tema jeste odusak svima nama, ali ipak cemo da preskocimo Kosovo, nekako je to osetljiva tema, a nisam spreman da upozoravam i brisem, posebno sto razumem i misljenje svakog potencijalnog ucesnika

Umesto negativnih misli i reči, pročitajte npr. ovo ("Politika", 8. 12. 2014, posle Kolubarske bitke):

Ђенерал Јанковић
- Jumbo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:34
- Garaža: Kia ceed 1,4; Renault Clio 1,2 TCe; Dacia Logan 1,4
Re: Одг: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Uopšte nije bitno šta sam ja razumeo već je bitno da ni on sam ne razume ono šta odgovara pošto kakvo god pitanje da mu je Slađa postavljala on je imao isti odgovor koji u stvari i nije bio odgovor već neka totalno neodređena floskula. Ko je gledao zna o čemu govorim. Ovde je problem u izboru kadrova i da u svim ministarstvima ima toliko neznanja da je to strašno. Bitno je samo da članska karta viri dva prsta iz džepa. On je samo primer negativne selekcije.pavle napisao:Mislim da nisi najbolje shvatio sta je covek hteo da kaze... On ako je izvrsio analizu trajanja kazne zatvora u uporednom pravu i dosao do zakljucka da je u Evropi ( u ovom slucaju ) najmanja kazna 3 godine, a maksimalna 40... To ne znaci da je u nekoj zemlji raspon od 3 do 4...Nego da je u nekoj zemljo minimalna 3, a maskimalna 15 ili od 10 do 20 ili negde je maksimalna 40 ( to pretpostavljam da se radi o nekim tezim i posebnim oblicima ).. Kod nas je maksimalna kazna zatvora 20 g, ali se za neke krivicna dela i odredjene njihove oblike moze izreci 40 godina ( npr tesko ubistvo )... Niko i nije rekao da ce u Srbiji biti takav raspon ili nesto drugo...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Nije loš ni današnji...

Ali je zato jučerašnji bio maestralan!

Ali je zato jučerašnji bio maestralan!

Širim haos!
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

- pavle
Pa sudeci po biografiji poseduje odredjeni nivo strucnosti, za posao kojo obavlja... Jedino sta mu se moze uzeti kao minus jesu mozda godine, ali ni godine nisu najrelevatniji faktor za neki posao...