Zakon o bezbednosti saobraćaja (ZOBS)
Re: Zakon o bezbednosti saobraćaja (ZOBS)
Kažem vam ja za njega......
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Nemoj da te Kuzmanović čuje 

Koja ekipa: Okanović, Vujanić... "stručnjaci".
Nego, izmenama zakona se uvodi neka kazna od 8000 za neprijavljenu promenu prebivališta. Kad sam menjao prebivalište, menjao sam LK i pitao za vozačku. Rekoše mi na šalteru da ne treba jer "sve vide iz matičnog broja". Sad opet da idem u MUP i da ih molim da im platim i tu promenu, ili da čekam da me zaustave pa da se raspravljam sa njima?
Nego, izmenama zakona se uvodi neka kazna od 8000 za neprijavljenu promenu prebivališta. Kad sam menjao prebivalište, menjao sam LK i pitao za vozačku. Rekoše mi na šalteru da ne treba jer "sve vide iz matičnog broja". Sad opet da idem u MUP i da ih molim da im platim i tu promenu, ili da čekam da me zaustave pa da se raspravljam sa njima?
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ma znao sam ja za ta njegova ucesca u tim organizacijama, osim one trafik sejfti. Moje misljenje je da je pisac ovog teksta mnogo ljut na profu zato sto ga nista nije pitao u vezi donosenja zakona. 
A ako donesu zakon o zabrani promovisanja nebezbedne voznje, to ce biti potpuni fejl. Necu moci da gledam Taxi i Paklene ulice na tv-u.
Meni i dalje jedna stvar nije jasna a to je onaj batica Okanovic. Kako je on dospeo do ove pozicije u bezbednosti saobracaja a covek je zavrsio Pravni fakultet i odjednom je on postao neki bitan faktor koji ce da prica po medijima o bezbednosti saobracaja. Meni licno otvara sumnju da je on samo profin pion i da mu on govori sta treba da prica.

A ako donesu zakon o zabrani promovisanja nebezbedne voznje, to ce biti potpuni fejl. Necu moci da gledam Taxi i Paklene ulice na tv-u.

Meni i dalje jedna stvar nije jasna a to je onaj batica Okanovic. Kako je on dospeo do ove pozicije u bezbednosti saobracaja a covek je zavrsio Pravni fakultet i odjednom je on postao neki bitan faktor koji ce da prica po medijima o bezbednosti saobracaja. Meni licno otvara sumnju da je on samo profin pion i da mu on govori sta treba da prica.
- Филиповић
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:21
- Garaža: Фијат Пунто Емоушн АБС
Па где то стрпаше у ЗОБС?!?
Чему све ове електронске евиденције и чиповане возачке и лк кад мораш после промене пребивалишта још и у возачкој да мењаш...
Болест звана бирократија.
Чему све ове електронске евиденције и чиповане возачке и лк кад мораш после промене пребивалишта још и у возачкој да мењаш...
Болест звана бирократија.
Postoji neka evidencija u koju se upisuješ kad položiš, i posle treba da se održava podatak o prebivalištu, što je OK. I hteo sam da promenim ali su rekli da ne treba. A sad ima kazna (da li je bila i ranije?) ako se ne slaže sa onim u LK. Ako dobro vidim treba da uplatim 680 din i da odem tamo, ali maltretiranje ne podnosim.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Nece zabraniti. Nego ce pre takvih filmova stojati upozorenje da se u filmu nalaze scene koje prikazuju lose/nebezbedno/nasilnicko ponasanje u saobracaju i da roditlji obrate paznju. Kao sto sada stoji ono "Ovaj program se ne preporucuje mladjima od XX godina"Kuzmanovic napisao:Ma znao sam ja za ta njegova ucesca u tim organizacijama, osim one trafik sejfti. Moje misljenje je da je pisac ovog teksta mnogo ljut na profu zato sto ga nista nije pitao u vezi donosenja zakona.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
E ako se zbog toga pravi problem, neka se onda autor teksta iz Politike ubije. 

Čijim bre roditeljima? Dece od 18+ godina koja imaju dozvolu? 

Koju sprdnju napravise, leptejebo.
Ekipi koja je sastavljala ovu zajebanciju orden treba dati...sa sve Slininim likom.
Ekipi koja je sastavljala ovu zajebanciju orden treba dati...sa sve Slininim likom.
Имам једно потпитање...
Svi oni su na platnim spiskovima i sisaju po 5 sisa. Cak im i odgovara ovaj haos jer time dobiju jos vise na znacaju ,a samim time i vise love. Na TV prodaju suplju pricu a iza scene dele lovu i pozicije. I onaj Alvirovic je u istoj ekipi
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Cuo sam od kolega vestaka da su neka Vujaniceva vestacenja bila dosta Miki maus. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Čini mi se da je on veštačio saobraćajku u kojoj je Luka Karadžić pijan ubio devojku i da se tu propisno izblamirao.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Nije problem ako tako izvestaci, problem je ako se to uzme kao relevantnodragvorl napisao:Cuo sam od kolega vestaka da su neka Vujaniceva vestacenja bila dosta Miki maus.