Chip-tuning
- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
Re: Chip-tuning
samo budite preciziniji kada pričate o Revo-u da li na Rumune ili Požegu
Požega, šta će mi Rumuni/!
A kad nešto masno plaćam, hoću da znam lepo i što je moguće preciznije šta sam platio, VAG se deklariše uvek na manju snagu, na to trwba da znam šta je dobijeno, meni sekunde ne trebaju, ne trkam se ni sa kim, jesu pokazatelj ali samo do neke mere
-------------------------
Nokia Lumia 1520 & TT
A kad nešto masno plaćam, hoću da znam lepo i što je moguće preciznije šta sam platio, VAG se deklariše uvek na manju snagu, na to trwba da znam šta je dobijeno, meni sekunde ne trebaju, ne trkam se ni sa kim, jesu pokazatelj ali samo do neke mere
Nokia Lumia 1520 & TT
Trebaju ti sekunde i te kako i najbitniji su faktor i najprostiji primer ti je preticanje
I ako ti je ranije trebalo npr. 9 sekundi od 80-120kmh posle cipa ti je recimo 6.5sek i eto ti rezultata
I jos nesto. Otkud ti znas da su kod tacni valjci kod Muje, a nisu kod Hasa
Jer su mozda kod Muja bili najpriznatiji i najbolji tehnoloski ljudi i certifikovali to, a kod Hase nisu
Prazne price, samo prazne price, a nisi radio chip
Mrzim prazne price prijatelju ja sam cipovao auta kolko oces kod njih i kao sto sam ti rekao
Meni su extra dobri i korektni
Sto se ja dokazujem nekom ko prica u prazno ne znam ni sam
Al vise oko ovog se necu prepucavati sa tobom ...
Svako ima svoje misljenje i idi radi gde oces, al nemoj da nazivas ljude folirantima jer nije u redu kad nisi radio nista kod njih
Kad budes radio kod njih, a ne budes bio zadovoljan onda ih nazivaj kako oces
Mlacenje u prazno ne volim i ne priznajem
Prijatan dan drug
I ako ti je ranije trebalo npr. 9 sekundi od 80-120kmh posle cipa ti je recimo 6.5sek i eto ti rezultata
I jos nesto. Otkud ti znas da su kod tacni valjci kod Muje, a nisu kod Hasa
Jer su mozda kod Muja bili najpriznatiji i najbolji tehnoloski ljudi i certifikovali to, a kod Hase nisu
Prazne price, samo prazne price, a nisi radio chip
Mrzim prazne price prijatelju ja sam cipovao auta kolko oces kod njih i kao sto sam ti rekao
Meni su extra dobri i korektni
Sto se ja dokazujem nekom ko prica u prazno ne znam ni sam

Al vise oko ovog se necu prepucavati sa tobom ...
Svako ima svoje misljenje i idi radi gde oces, al nemoj da nazivas ljude folirantima jer nije u redu kad nisi radio nista kod njih
Kad budes radio kod njih, a ne budes bio zadovoljan onda ih nazivaj kako oces
Mlacenje u prazno ne volim i ne priznajem
Prijatan dan drug

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Odg: Chip-tuning
Nije ih nazivao nego rekao da su na tom glasu, kao foliranti. To sam i ja čuo za njih i još mnogo njih koje znam.
Huawei P6 TT
Huawei P6 TT
Nezgodna je svaka diskusija kod nas o tjuning kućama, pogotovo onim koje rado prihvataju da rade i starija vozila, a takođe ima i vozača svakakvih. Nije ni za svakog remapiran auto. Treba biti spreman na potencijalno dodatne troškove koji idu u paketu sa znatno više Nm.
@Raki-Audi
Niko tebe nije nazvao prevarenim, ja samo prenosim šta se o njima naširoko priča, to je sve...ti jedan zadovoljan...ok, lepo. A sekunde su ti samo orijentir, dobiješ "šut u dupe" jači i brže do 100 a ništa konkretno ne znaš. Neću ni ja da se raspravljam, niko tebe lično ne proziva, aki su ti rod ti ih brani.
Nokia Lumia 1520 & TT
Niko tebe nije nazvao prevarenim, ja samo prenosim šta se o njima naširoko priča, to je sve...ti jedan zadovoljan...ok, lepo. A sekunde su ti samo orijentir, dobiješ "šut u dupe" jači i brže do 100 a ništa konkretno ne znaš. Neću ni ja da se raspravljam, niko tebe lično ne proziva, aki su ti rod ti ih brani.
Nokia Lumia 1520 & TT
Poslednja izmena od Ivan75 u 10 Dec 2014, 15:38, izmenjeno 1 put ukupno.
Relativno skoro sam bio pred izborom kod cu da radim chiptuning...
U nasem regionu mislim da postoje tri opcije za chip: REVO Rumunija/ BoboSport / RevoChip (Pozega)
Posle dosta analize, citanja tudjih iskustava i ponude od sva tri "tuner-a" odlucio sam se za BoboSport.
Generalno,
- smatram da im valjci prikazuju najrealnije vrednosti snage/obrtnog (o tome se moze procitati i na drugim forumima, SeatKlubSrbija npr, gde su ljudi isti auto merili na vise mesta)
- cena im je najniza
- u koperaciji su sa Tunerc-om iz SLO, dok RevoChip Pozega, od imena, pa do prica odkle dolaze mape dosta "muti"
Naravno, svaki izbor ima i mane, pa i oni (da ne navodim sada), ali u ovakvom izboru, ja bih svakako dao prednost njima.
U nasem regionu mislim da postoje tri opcije za chip: REVO Rumunija/ BoboSport / RevoChip (Pozega)
Posle dosta analize, citanja tudjih iskustava i ponude od sva tri "tuner-a" odlucio sam se za BoboSport.
Generalno,
- smatram da im valjci prikazuju najrealnije vrednosti snage/obrtnog (o tome se moze procitati i na drugim forumima, SeatKlubSrbija npr, gde su ljudi isti auto merili na vise mesta)
- cena im je najniza
- u koperaciji su sa Tunerc-om iz SLO, dok RevoChip Pozega, od imena, pa do prica odkle dolaze mape dosta "muti"
Naravno, svaki izbor ima i mane, pa i oni (da ne navodim sada), ali u ovakvom izboru, ja bih svakako dao prednost njima.
Meni Bobo i Tunerc nisu uspeli da urade chiptuning iz 2 pokusaja, Revo Pozega uradio bez problema.
Pogledajte koja se vozila chipuju u Revu a koja u Bobosportu i sve ce vam biti jasno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pogledajte koja se vozila chipuju u Revu a koja u Bobosportu i sve ce vam biti jasno.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Pa baš to. Ko oce ozbiljan tuning ide preko.
Bobo radi znaaatno kraće od RevoPožege. Meni je njihov pokušaj da zvuče po imenu kao svetski poznata tjunerska kuća l dovoljan razlog da mi ne padne na pamet da idem kod njih.
Huawei P6 TT
Bobo radi znaaatno kraće od RevoPožege. Meni je njihov pokušaj da zvuče po imenu kao svetski poznata tjunerska kuća l dovoljan razlog da mi ne padne na pamet da idem kod njih.
Huawei P6 TT
Poslednja izmena od Uroš S. u 10 Dec 2014, 16:02, izmenjeno 1 put ukupno.
Nemam iskustva sa Revo Pozegom,ali me nervira to sto svi misle da imaju veze sa RevoTechnik.I da im Abart pravi mape.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- stefank
- Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
- Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI
Ja sam auta chipovao u Danilovgradu u jednom servisu dje i gomila ostalih iz CG i niko nema problema, tako da ima dobrih tjunera gomila i bez "zvucnog" imena (ne rade oni mape vec ucitavaju pa neki stranci salju doradjene).
A ovo za Revo sto se prica, nije niko rekao da rade lose mape vec da lazu za snagu tj. prenaduvavaju bez potrebe, sto su ljudi dokazali 100x. Ako sam dobio lupam 150 ks reci mi da imam 150, ne pricaj mi da imam 168 majku mu... I ja sam alergican na takve firme, nevezano sa chipom, dje dobijes ok rezultat/proizvod za svoje pare, ali ispod obecanog. Pa i sam naziv firme mi je u neku ruku prevara, objasni Milos.
A ovo za Revo sto se prica, nije niko rekao da rade lose mape vec da lazu za snagu tj. prenaduvavaju bez potrebe, sto su ljudi dokazali 100x. Ako sam dobio lupam 150 ks reci mi da imam 150, ne pricaj mi da imam 168 majku mu... I ja sam alergican na takve firme, nevezano sa chipom, dje dobijes ok rezultat/proizvod za svoje pare, ali ispod obecanog. Pa i sam naziv firme mi je u neku ruku prevara, objasni Milos.

To jeste bezveze, da su uzeli drugo ime ne bi se brzo probili. Sada već imaju ozbiljnu priču.
E to za laganje na dobijenoj snazi ja kažem, ništa drugo.
Ima li iskustava sa SM Tuningom?
Na cars.rs su ih hvalili.
Nokia Lumia 1520 & TT
Ima li iskustava sa SM Tuningom?
Na cars.rs su ih hvalili.
Nokia Lumia 1520 & TT
Evo nesto konkretno na temu domacih tjunera, sa VW foruma.
Auto je pre oko dve godine radjen u Revochip i izbacio je 184 ks, ali kod Bobo Sport samo 153 ks, što je kod istog tunera povećano na 156 ks. Auto je išao mnogo bolje, ali sam ja bio zabrinut što mi praktično fali oko 15-ak konja a ne znam gde su.
Kod Nova Speed je nekoliko dana kasnije prvo izmereno 158 ks, a zatim i povećano na 173 ks. Auto bolje vuče iz niskih obrtaja i živahniji je, a bolje je i ubrzanje.
Je l' to EOS 2.0 TDI kome je posle Pozege par puta zviznula turbina?
Tapatalk Post
Tapatalk Post