Verovatno. Trajale su obične ali za moju ćoravost je to sve slabo.Uroš S. napisao:To je najviše do auta.
Huawei P6 TT
Tapatalk
Verovatno. Trajale su obične ali za moju ćoravost je to sve slabo.Uroš S. napisao:To je najviše do auta.
Huawei P6 TT
Pa valjda svako normalan prvo gasi svetla pa motor.blaugrana napisao:Koliko moze da utice nacin gasenja svetala na trajnost?
Mozda moze i da ide u "mit ili istina"
Imam osecaj da mi sijalice duze traju otkad, prvo gasim svetla, pa tek onda motor. Primetim da se sijalice polako gase, dok kad uradim obrnuto istog momenta se ugase
Tapatalk
+1nidza napisao:Ne gasim svetla uopšte. Prekidač je stalno na položaju za uključeno.
Jeftinije su sijalice nego kazna. I Xendže su jeftinije nego kazna.Neka crknu, mada ne crkavaju.
nikaragva napisao:Zamisli oteraš taj reno negde po hladnom vremenu u šumarak, a ono svetla moraju da rade sve vreme. Otkrivaš poziciju i vidiš se iz aviona!
Day Walker napisao:Ko ide resoom u sumarak?![]()
Dragane, ključne reči "senzor za paljenje svetala" Nemam taj predmet ćiko.dragan napisao:Kako to methane?
Kod mene je u nultom polozaju pod kontrolom senzora za paljenje svetala, ali kad njih iskljucim ponasaju se kao normalna svetla, tj ugase, a kad je upaljen senzor onda se pali po mraku, kako i treba. Jel ti imas uopste tri polozaja na rucici onda?