1. maj
- bozza1979
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:01
- Garaža: Škoda Scala 1.0TSI & Hyundai Getz 1.1
Re: 1. maj
Ja cu na Divcibare... Nikad nisam bio tamo... Devojka izabrala, a ko sam ja da se bunim 

- Aleksandar194
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
- Garaža: Koji bus prvi naiđe...
Ja tradicionalno idem na Avalu 30.aprila predveče, roštiljanje, pivo, žurka preko noći, ujutru opet klopa... 
Mada ove godine ne verujem da ćemo organizovati nešto jer par ortaka radi 1.ujutru, kod nekih frka sa kešom, tako da ću videti šta i kako.

Mada ove godine ne verujem da ćemo organizovati nešto jer par ortaka radi 1.ujutru, kod nekih frka sa kešom, tako da ću videti šta i kako.

Posto u stalnom drustvu od 5 parova imamo 4 bebe necemo nigde ici vec ce biti "zurka" kod mene nazad u vocnjaku iza dvorista. Rostiljica,pivce...
Sent from my Ericsson 628 using Tapatalk
Sent from my Ericsson 628 using Tapatalk
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Radim sutra, i to od 5 ujutru... Nadam se da cu završiti sa obavezama do 15h, jer naime čuo sam da tast sprema roštilj pa sam mislio da padobranišem...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
U firmi smo spojili subotu nedelju a ponedelak smo odradili predhodne subote i tako sve spojili sa prvomajskim praznicima
Od subote sam u tazbini u CG 

Kod kuce, a kasnije cu da skoknem do Kosutnjaka sa drugaricom da izvedemo nase zveri u setnju
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ja bome, radno sutra, moram da pozavrsavam poslove u prestonici
TT post
TT post
http://www.youtube.com/watch?v=248vN5l_xo8
Данас у Роди пазарим а на вратима плакат: 01. и 02. маја РАДИМО.
Одем сад на сајт Меркатора у Словенији (они их купили). Пише лепо, 01.05. - запрто!
Вама који сутра радите а НЕ МОРАТЕ - срећан дан робовласничког капитализма!
Данас у Роди пазарим а на вратима плакат: 01. и 02. маја РАДИМО.
Одем сад на сајт Меркатора у Словенији (они их купили). Пише лепо, 01.05. - запрто!
Вама који сутра радите а НЕ МОРАТЕ - срећан дан робовласничког капитализма!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Čisto da se ne zaletite u Metro, ne radi 01.05. dok 02.05 radi normalno, od 06h pa nadalje non-stop do nove godine. Dobro je i taj jedan dan da imamo slobodno.
Posetite www.garaza.rs !
pozdrav sa posla 

У католичком календару пише да је данас Јосип РАДНИК 

Ja neplanirano završio danas kod kuma na placu u jednom banatskom selu. 

- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Ja sam 1.maj proveo na Popovici kod kuma,bilo je odlicno.
Ono sto nije bilo dobro je odlazak koji je trajao skoro 40 min.
Ukljicio sam se kod Park City-ja,kolona je bila preko mosta Slobode pa sve do prve raskrsnice u Kamenici.

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Vratio se iz Kosutnjaka!
Stoka dvonozna, olos, kreteni, idioti...ne znam vise kako bih nazvao retarde koji nisu u stanju da pociste za sobom!!!
Kosutnjak je pun smeca koje su za sobom ostavili pomenuti nakon danasnje "proslave".
Bilo je i pametnjakovica koji su vozili kola trim stazom iako su se na njoj nalazili pesaci, deca...
Odvijanje muzike do daske je nesto bez cega se u ovakvim prilikama ne moze...
Da je danas komunalna policija prosla kroz Kosutnjak, imali bi "pazar" koji ne skupe za godinu dana.
Nekim osobama ljudske rase (namerno ne pisem ljudima) bi trebalo zabraniti izlazak u prirodu.
Ko je bio, zna o cemu pisem
Stoka dvonozna, olos, kreteni, idioti...ne znam vise kako bih nazvao retarde koji nisu u stanju da pociste za sobom!!!
Kosutnjak je pun smeca koje su za sobom ostavili pomenuti nakon danasnje "proslave".
Bilo je i pametnjakovica koji su vozili kola trim stazom iako su se na njoj nalazili pesaci, deca...
Odvijanje muzike do daske je nesto bez cega se u ovakvim prilikama ne moze...
Da je danas komunalna policija prosla kroz Kosutnjak, imali bi "pazar" koji ne skupe za godinu dana.
Nekim osobama ljudske rase (namerno ne pisem ljudima) bi trebalo zabraniti izlazak u prirodu.

Ko je bio, zna o cemu pisem
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
To je kod nas normalno na svim "proslavama" na otvorenom. Nažalost.
Prošle godine kad smo imali okupljanje na Košutnjaku, nas nekoliko koji smo došli prvi smo prvo morali da pokupimo smeće. Iako ima kanta koja je predviđena za otpad, bilo je svega i svačega svuda okolo.
Prošle godine kad smo imali okupljanje na Košutnjaku, nas nekoliko koji smo došli prvi smo prvo morali da pokupimo smeće. Iako ima kanta koja je predviđena za otpad, bilo je svega i svačega svuda okolo.
Posetite www.garaza.rs !