Fiat 500L
Re: Fiat 500L

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Tri godine uskoro, pa VW izbacuje nove modele Golfa na 4 godine.
Never Say Never Again
- RobiNS
- Pridružio se: 30 Dec 2012, 09:03
- Garaža: Vitara 2019 Premium 1.0, Yamaha X Max 125
Produženi L
Dizajneri su uspeli sa klasicnim 500L da dobiju prostora i naprave dopadljiv auto - ovaj produženi je previše....
Paja napisao:Ja ne mogu da ga svarim. Deluje mi potpuno neskladno.

Ko ume da se raduje – ima čemu da se raduje!
A ko ume da pati - često pati i bez razloga! D. Radović
A ko ume da pati - često pati i bez razloga! D. Radović
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- dejanvp
- Pridružio se: 07 Apr 2014, 17:25
- Garaža: Mercedes C200 Kompressor Sportcoupe, Fiat Brava 1,6 16v
Living jeste malo neskladan pozadi ali mnogo bolje izgleda uzivo nego na slikama i cak mi je lepsi nekad nego obicni 500L. Isto tako mi je Grand Scenic bolji nego obicni Scenic.
Ja prvi put kad sam video living u NS(mislim da ima samo jedan), nisam odmah ni skontao....
Meni se ne razlikuje previše, i nije mi gadan.
Meni se ne razlikuje previše, i nije mi gadan.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ovo mi ne liči na pravi restyle već više kao još jednu od varijacija odnosno brojnih paketa opreme. Restyle podrazumeva ipak mnogo više, kako unutra tako i spolja.
Kako kod koga. Kod WV-a bi ovo bio novi model.
- Saša
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Za mene restyle nije restyle bez bar novih svetlosnih grupa... Mogli su bar da mu stave one lepe farove sa američkog modela, ako ništa drugo...

Ti farovi pašu i sada.
- Saša
Ako ništa drugo, izgleda da su mu stvarno malo produžili/preoblikovali sedalni deo sedišta. Check this:
Staro:

Novo - valjda Urban Trekking:

Nisam našao bolje fotke, odnosno da je slikano baš iz istog ugla. Ali vidi se šta treba da se vidi...
Staro:

Novo - valjda Urban Trekking:

Nisam našao bolje fotke, odnosno da je slikano baš iz istog ugla. Ali vidi se šta treba da se vidi...

Jesu još letos. Navodno da je sedalni deo duži 7cm.
Fijat 500 l sada sa pogonom na CNG i TNG
http://www.kurir.rs/zabava/auto/gas-cuv ... ak-1636884
Ekonomična vožnja Tokom specijalne akcije ponuđena su tri štedljiva motora - dizel, CNG i TNG po ceni od 13.450 evra. Sto kilometara s pogonom na metan vozača staje oko 450 dinara
Kompanija „Fijat automobili Srbija“ uvela je na tržište model 500 L s fabričkim pogonom na alternativna goriva (LPG, CNG). Tokom specijalne akcije ponuđena su tri štedljiva motora - 1,3 dizel (85KS), zatim 0,9 „tvin-er“ CNG (80KS) i 1,4 turbo (120 KS) po ceni od 13.450 evra. Reč je o uštedi od 1.450 evra na postojeće popuste
Iz menadžmenta kompanije navode da je reč o pogonu koji omogućava uštede za vozače, pre svega za one koji prelaze veliku kilometražu.
Akcija zasad važi za pravna lica i flotne kupce, a dovoljno je da se kupi jedan model 500 L.
Ušteda do 50 odsto
- Odabirom jednog od tri ponuđena motora, uz niže troškove eksploatacije, za četiri godine moguće je uštedeti i do 50 odsto vrednosti automobila. Uređaji LPG i CNG fabrički su ugrađeni u fabrici u Kragujevcu. To podrazumeva i fabričku garanciju na njihovu eksploataciju - kažu u FAS.
„Fijat 500 L CNG“ ponuđen je uz 0,9 „tvin-er“ (80) i TNG 1,4 turbo od 120 KS. Takođe, vozila s pogonom LPG i CNG održavaju se u ovlašćenim servisima.
- Naša ponuda malolitarskih motora „fijat 500 L“ s niskom potrošnjom i niskom emisijom CO2 na okolinu, kao i uvođenje alternativnih goriva (CNG, TNG) nude znatno ekonomičniju eksploataciju - dodaju u fabrici.
Autonomija
Fabrička garancija za automobile s pogonom na CNG i TNG iznosi dve godine bez ograničenja kilometraže.
- Prema podacima kojima raspolažemo, veći gradovi pokriveni su pumpama koje su snabdevene metanom CNG. Ukoliko nestane alternativno gorivo, vozač ima mogućnost da, zahvaljujući benzinskom pogonu, nastavi neometano da vozi - kaže za Kurir Ivan Mihailović iz flotne prodaje FAS.
Prosečna potrošnja „fijata 500 L“ s pogonom na CNG u proseku košta 450 dinara, i to prema fabričkim podacima.
http://www.kurir.rs/zabava/auto/gas-cuv ... ak-1636884
Ekonomična vožnja Tokom specijalne akcije ponuđena su tri štedljiva motora - dizel, CNG i TNG po ceni od 13.450 evra. Sto kilometara s pogonom na metan vozača staje oko 450 dinara
Kompanija „Fijat automobili Srbija“ uvela je na tržište model 500 L s fabričkim pogonom na alternativna goriva (LPG, CNG). Tokom specijalne akcije ponuđena su tri štedljiva motora - 1,3 dizel (85KS), zatim 0,9 „tvin-er“ CNG (80KS) i 1,4 turbo (120 KS) po ceni od 13.450 evra. Reč je o uštedi od 1.450 evra na postojeće popuste
Iz menadžmenta kompanije navode da je reč o pogonu koji omogućava uštede za vozače, pre svega za one koji prelaze veliku kilometražu.
Akcija zasad važi za pravna lica i flotne kupce, a dovoljno je da se kupi jedan model 500 L.
Ušteda do 50 odsto
- Odabirom jednog od tri ponuđena motora, uz niže troškove eksploatacije, za četiri godine moguće je uštedeti i do 50 odsto vrednosti automobila. Uređaji LPG i CNG fabrički su ugrađeni u fabrici u Kragujevcu. To podrazumeva i fabričku garanciju na njihovu eksploataciju - kažu u FAS.
„Fijat 500 L CNG“ ponuđen je uz 0,9 „tvin-er“ (80) i TNG 1,4 turbo od 120 KS. Takođe, vozila s pogonom LPG i CNG održavaju se u ovlašćenim servisima.
- Naša ponuda malolitarskih motora „fijat 500 L“ s niskom potrošnjom i niskom emisijom CO2 na okolinu, kao i uvođenje alternativnih goriva (CNG, TNG) nude znatno ekonomičniju eksploataciju - dodaju u fabrici.
Autonomija
Fabrička garancija za automobile s pogonom na CNG i TNG iznosi dve godine bez ograničenja kilometraže.
- Prema podacima kojima raspolažemo, veći gradovi pokriveni su pumpama koje su snabdevene metanom CNG. Ukoliko nestane alternativno gorivo, vozač ima mogućnost da, zahvaljujući benzinskom pogonu, nastavi neometano da vozi - kaže za Kurir Ivan Mihailović iz flotne prodaje FAS.
Prosečna potrošnja „fijata 500 L“ s pogonom na CNG u proseku košta 450 dinara, i to prema fabričkim podacima.

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Eto Saši novog auta