Radio do 7, onda dosao lik da tera 607. Sad mi se ni ne spava. Razmisljam da odem da operem auto... Detaljno...
I onda lepo radim dalje od 12... Tj idem na rucak
Umesto d budem negde oko Kruševca i da vikend provedem na Kopu odo da ribam celu kuću. Noćas dete dobilo stomačni virus. Ne znam šta nije ispovraćano. Valjda je nešto promašila.
Kakva noć jbt.
Ovi aparati za duvanje alkohola su izgleda malo nafrizirani. Prošle nedelje sam duvao od jednog malog piva 0,4, a noćas od jedne vinske čaše rozea šatro 0,51
Lagano...noćas sam dao kintu...nisam morao ni to da sam zapinjao da se navlačim s njima, ali nisam bio sam pa nisam hteo da gubim vreme.
Nego, oba puta sve je delovalo folirantski. Nema šanse da sam oba puta imao toliko promila.
Paja napisao:Umesto d budem negde oko Kruševca i da vikend provedem na Kopu odo da ribam celu kuću. Noćas dete dobilo stomačni virus. Ne znam šta nije ispovraćano. Valjda je nešto promašila.
Kakva noć jbt.
Moji su isto nešto zakačili prošli vikend. Prvo sin, potom i ćerka (dan kasnije). Zanimljivo da je to kod oboje trajalo samo 2 dana (temperatura, povraćanje). Treći dan kao da ništa nije bilo.
Nema temperaturu. Samo je sinoć počela da se žali da je boli stomak.
Ispovraća se iznenada i sve bude ok.
Ne bi bila neka drama da nije pet puta povraćala u krevetu. Na kraju više nisam znaš šta da joj obučem i čime da se pokrijemo. Nisam imao čistih pidžama.
Pola noći sam menjao posteljine i sušio dušek fenom. Horor.
starac vujadin napisao:Ovi aparati za duvanje alkohola su izgleda malo nafrizirani. Prošle nedelje sam duvao od jednog malog piva 0,4, a noćas od jedne vinske čaše rozea šatro 0,51
Ovo nije realno uopšte. Šta li rade kog đavola? Sa malim pivom sam uvek bio na nuli ili jedva mogu da izmere, do 0.1.
starac vujadin napisao:Lagano...noćas sam dao kintu...nisam morao ni to da sam zapinjao da se navlačim s njima, ali nisam bio sam pa nisam hteo da gubim vreme.
Nego, oba puta sve je delovalo folirantski. Nema šanse da sam oba puta imao toliko promila.
Otkud znam...ne razumem se u to..vidim da nešto prčkaju s njima i pre nego što krenu d amere i posle toga. Prošle godine sam posle tri mala piva i sat i po pauze imao 0,22.
Jeste, i odvedu te u neku zdravstvenu ustanovu da ti izvade krv. Davno je neko to pisao na forumu, da su ga uhvatili sa 0.01 preko neke granice (ne secam se koje), zahtevao da mu vade krv, izvadio krv i posle nekoliko dana stigli rezultati sa 0.06 preko granice.
starac vujadin napisao:Otkud znam...ne razumem se u to..vidim da nešto prčkaju s njima i pre nego što krenu d amere i posle toga. Prošle godine sam posle tri mala piva i sat i po pauze imao 0,22.
To sto prckaju pripremaju ga za merenje. Pritisnes par dugmeta i onda ti da da dunes u pravcu aparata (ako su oni novi alkometri, mada kod svih je isto) i onda kad zavrse opet imas da pritisnes nesto da se vratis u glavni meni ili sta vec. Memoriju imaju svi, i nakon smene se to uglavnom proverava od strane nekog viseg cina (nacelnik, unutrasnja kontrola itd.) Za alkohol je relativno lako otkriti muljanje, provere se sva merenja sa alkometra za dato vece i to se ukrsti sa brojevima svih prijava napisanih za tad i ako nesto fali lako se vidi. Takodje, ti urdedjaji se redovno bazdare i precizni su tako da ako mislis da je merenje pogresno mozes da trazis vadjenje krvi.