1000 zašto - 1000 zato!
- zrnkemiki
- Pridružio se: 18 Mar 2014, 11:33
- Garaža: Audi A5 2.0 190KS
Re: 1000 zašto - 1000 zato!
Ja znam da recimo Fiat daje 10 godina garancije na airbag. Npr, Stilo u kaseti napred ima datum do koga vazi garancija za airbag, i po tome moze da se vidi i kada je auto proizveden.
Ali sumnjam da odmah nakon isteka te garancije treba da se menja nesto. Nego da je jednostavno to da se oni ograde da ako se desi da se nakon tog perioda ne otvori, da nemaju krivicu.
Sent from my GT-I9505
Ali sumnjam da odmah nakon isteka te garancije treba da se menja nesto. Nego da je jednostavno to da se oni ograde da ako se desi da se nakon tog perioda ne otvori, da nemaju krivicu.
Sent from my GT-I9505
Da li neko zna da prepozna za koje sijalice je ovaj balast:

Ne znam da li mogu da prikljucim Metal Halid sijalice na njega? Ne bih da mi nesto eksplodira u lice
Ono dole strujno kolo na njemu sto je nacrtano ima i neki kondezator. Da li on fali u citavom sistemu, ili se nalazi negde unutra (sto mi je malo verovatno, jer je tesno
)
Heh, uspeo sam da prevedem ono na madjarskom:
High pressure mercury lamp, ako je google translate dobro to uradio.
Na wiki se pominje da su one izbacene i zamenjene sa metal halid sijalicama, zbog efikasnosti. E sad, ko zna o cemu pricam, verujam da ce odmah znati i odgovor
Da, ponovim pitanje u svetlu novih informacija
Da li mogu da koristim MH sijalice sa ovim balastom?

Ne znam da li mogu da prikljucim Metal Halid sijalice na njega? Ne bih da mi nesto eksplodira u lice

Ono dole strujno kolo na njemu sto je nacrtano ima i neki kondezator. Da li on fali u citavom sistemu, ili se nalazi negde unutra (sto mi je malo verovatno, jer je tesno

Heh, uspeo sam da prevedem ono na madjarskom:
High pressure mercury lamp, ako je google translate dobro to uradio.
Na wiki se pominje da su one izbacene i zamenjene sa metal halid sijalicama, zbog efikasnosti. E sad, ko zna o cemu pricam, verujam da ce odmah znati i odgovor

Da, ponovim pitanje u svetlu novih informacija

- zrnkemiki
- Pridružio se: 18 Mar 2014, 11:33
- Garaža: Audi A5 2.0 190KS
Mozda na novijim modelima, kod mene na Stilu 2004 je bila garancija na airbag do 2014.Saša napisao:15 godina...
TT
Sent from my GT-I9505
Da li postoji rok u kome može da se opozove ugovor o poklonu nekretnine?

Nije za mene i nije CH nego SRB

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Pravo pitanje je da li imas potrebne pretpostavke za opoziv poklona. Koliko se secam to su znacajno osiromasenje poklonodavca i gruba neblagodarnost poklonoprimca. Ovo naravno ako 'drugo nije predviceno ugovorom kao razlog opoziva'.
Huawei P6 TT
Huawei P6 TT
Ili da se saglasi poklonoprimac
Koliko sam uspeo da nadjem na netu, pravna pretpostavka postoji. U pitanju je nezahvalnost poklonoprimca (konkretno, nasilje prema poklonodavcu) ali ne mogu da nadjem da li postoji vremesko ogranicenje. Na nekim forumima se prica o tri godine ali nisam nasao nista zvanicno.
Ja sam posredno ostecenom preneo ovo sto sam nasao a on neka dalje konsultuje advokata...
Ja sam posredno ostecenom preneo ovo sto sam nasao a on neka dalje konsultuje advokata...
Ovde kaže (prvo pitanje):nikaragva napisao: High pressure mercury lamp, ako je google translate dobro to uradio.
Da, ponovim pitanje u svetlu novih informacijaDa li mogu da koristim MH sijalice sa ovim balastom?
Can a Mercury Vapor ballast be used with a Metal Halide lamp?
No; a Mercury Vapor ballast can not be used with a Metal Halide lamp. This is not a UL listed and tested combination. This may result in early lamp and/or ballast failure. The opposite is true; a Metal Halide ballast (175 Watts and above) is capable of running an equivalent wattage Mercury Vapor lamp. The exception to the above is the new Pulse-Start Metal Halide lamps which require a starter/ignitor. Always refer to the ballast label for the lamp types the ballast is capable of running.
http://www.signasign.com/tech/hid_techguide.html
Pogledaj i ovaj dokument (What happens when mercury lamps are operated on metal halide ballasts, and vice versa): http://assets.sylvania.com/assets/docum ... 18a6e6.pdf
Ђенерал Јанковић
Zna li ko koja je kazna za voznju 7-oro ljudi u jednom Sparku? 

Имам једно потпитање...
Isijas ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .