Ne moze od tezine, tj opterecenosti. Izmeri na tvom autu ubrzanje od 0-100kmh kad si sam. I max. brzinu. Zatim nek sednu jos dvoje i stavi 2 torbe u gepek. Zatim meri opet. Iznenadices se, max brzina ce biti manja, a ubrzanje slabije.
To sam jednom merio kad sam nosio dzakove cementa - subjektivni osecaj mi je bio, kao vau ide kao prazan, al kad sam kreno da merim vreme... katastrofa je bio sporiji auto.
Nema sta da se brukam, brze od 162kmh ne moze opterecen, a max brzina mu je 165kmh sa vozacem i punim rezervoarom (kao dve osobe unutra ukupno). Sasvim normalna razlika u maksimalnoj brzini zbog opterecenja automobila.
Ono sto sam hteo da kazem je da kad auto ide 165, brzinomer bez problema moze da pokaze 180 ili vise, zavisi od guma i uslova.
Ja ako snimim, to ne moze biti laganje jer ne mogu da kazem da moj auto moze brze od deklarisane brzine na ravnom - naravno da ne moze, samo ce biti zanimljivo koliko brzinomer pokazuje i to je to.
Da dodam, gledali ste Top Gear kad auto napune vodom? Jedva da je ubrzavao zbog tezine. Opteretite auto maksimalno i merite vremena, pa cete videti

Subjektivni osecaj je jedno, a precizno merenje drugo.
Da li je isto ici sam uz uspon od 8% ili kad je auto maksimalno natovaren?