Dobro veče
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Dobro veče
Zamalo da se zalepim u one ciganske rikse, ostavljene u trecoj traci u cara lazara totalno neosvetljene, ni macje oko, nista.
Retko gadan trip...
Послато са GT-N7100
Retko gadan trip...
Послато са GT-N7100
- stefank
- Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
- Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI
Pa kad letis po gradu debeli. 

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Da sam isao ista brze pregazio bi im rikse, toliko o tvojim bro-science teorijama da nije bitno kojom brzijom ides 
Послато са GT-N7100

Послато са GT-N7100
- stefank
- Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
- Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI
Sto se pravis fin ovuda kad znamo da nisi? 

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Sad sam prvi put imao bliski susret sa saobraćajcima. Haos kod Arene, oni regulišu naravno, vozio mamu na Čolića. Čekam semafor na uglu Z. Đinđića i Španskih boraca, nalazim se u Š. boraca i idem iz pravca Autoputa ka SIV-u. Jedan pandur stoji na sredini raskrsnice, drugi stoji na pešačkom ispred mene, pali se crveno baš kada ja nailazim ali mi on pokazuje da prođem još ja, prolazim a ovaj sledeći me zaustavlja u sred raskrsnice da bi ovi iz Z. Đinđića iz pravca SOGE-a skrenuli u Španskih boraca, ok stajem, nikakav problem, pričam na telefon, sve sam ih poslušao i nisam nadrkano ništa uradio. Prilazi mi i napušava me što sam prošao kroz crveno i pričam na telefon(i ja magarac)
Kažem da mi je kolega pokazao da prođem i da gde god se pojave naprave saobraćajni kolaps. On kaže sad već baš bezobrazno:"Jel tako?!". Reko jeste. Stani sa strane daj dokumenta. U tom trenutku divlja drugi pandur dere se iz sveg glasa KO TI REKO DA PROĐEŠ, KO TI REKO DA PROĐEŠ.
Popizdeo sam. Dam mu dokumenta i propusnicu suda, dok je napravio krug oko auta došao do suvozačeve strane, bio mi otvoren prozor, i baci mi to sve na suvozačevo sedište i nešto promrmlja sebi u bradu i kao vozi.
Kažem da mi je kolega pokazao da prođem i da gde god se pojave naprave saobraćajni kolaps. On kaže sad već baš bezobrazno:"Jel tako?!". Reko jeste. Stani sa strane daj dokumenta. U tom trenutku divlja drugi pandur dere se iz sveg glasa KO TI REKO DA PROĐEŠ, KO TI REKO DA PROĐEŠ.
Popizdeo sam. Dam mu dokumenta i propusnicu suda, dok je napravio krug oko auta došao do suvozačeve strane, bio mi otvoren prozor, i baci mi to sve na suvozačevo sedište i nešto promrmlja sebi u bradu i kao vozi.
Poslednja izmena od Uroš S. u 13 Dec 2014, 21:53, izmenjeno 1 put ukupno.
Urke jel pomogla službena? 

- Uroš S.
Jeste, realno ne bih mu je davao da sam napravio sranje, takav sam jbg. Ali pošto su me konji iznervirali onda sam je namerno izvadio.
Ako si. Meni je interventna persirala dok sam je imao.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Prvi put? Nikad te nisu zaustavljali pre? 

- Uroš S.
HahaPaja napisao:Ako si. Meni je interventna persirala dok sam je imao.

Svega par puta, jednom duvao, jednom nisam stigao skroz ni da stanem, videli sestru i babu u autu i samo pokazali da produžim.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Jbt ovo ko skrivena kamera. Kako možeš u raskrsnici, pred pandurom, da pričaš telefonom?
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Paja daje los primer mladima