Udari mene a ne zene !!!Xepoj87 napisao:+1 za Focus drivera koji izlazi iz kola da bije zene na raskrsnicama
Sent from my Sony
Dobro veče
Re: Dobro veče
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Dobro, ako bas zelis, ce ti izadje u susret
Rakhile, ja cu da ga drzim, ti ga samaraj.
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Pali te samaranje ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Moje iskustvo sa saobracajnom policijom je uvek bilo sasvim korektno. Kad god su me zaustavili ponasali su se profesionalno i kulturno. Nikad problema.
Pa naravno kad ti kazes samo :Kolega,na terenu sve redovno ?
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- pavle
- Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
- Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp
http://www.youtube.com/watch?v=WFcGEfgHrigMilos napisao:Pa naravno kad ti kazes samo :Kolega,na terenu sve redovno ?
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
methane.master napisao:Ja bolje da ćutim...H4wkeye napisao:Paja daje los primer mladima![]()
![]()

pavle napisao:http://www.youtube.com/watch?v=WFcGEfgHrigMilos napisao:Pa naravno kad ti kazes samo :Kolega,na terenu sve redovno ?

Znao sam da ce neko to da spomeneMilos napisao:Pa naravno kad ti kazes samo :Kolega,na terenu sve redovno ?

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
awwwwww a ne mogu vidi kako mu je swadak awatar mitzaaaaXepoj87 napisao:Dobro, ako bas zelis, ce ti izadje u susretRakhile, ja cu da ga drzim, ti ga samaraj.
Sent from my Sony
Proci ce te, kada ga vidis uzivo i setis se koliko je ruzam 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
:*Rakhil napisao:awwwwww a ne mogu vidi kako mu je swadak awatar mitzaaaaXepoj87 napisao:Dobro, ako bas zelis, ce ti izadje u susretRakhile, ja cu da ga drzim, ti ga samaraj.
Sent from my Sony
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ta magicna sluzbena, koliko sam ja zloupotrebljavao caletovu sluzbenu, nevazecu doduse, i takva je radila, cuj radila, nikada nije omanula 

Jbt, jedno vece me nema na forumu i propustim zabavu 
Ko nema problem sa nadrkanim nastupom pandura, najcesce moze da se izadje na kraj sa njima fino i kulturno.
Parkiram kabrio veceras u Uscu, i vracam se kasnije do kola, kad stoji lik i fotka ga (vozi w204). Priceless momenat

Ko nema problem sa nadrkanim nastupom pandura, najcesce moze da se izadje na kraj sa njima fino i kulturno.
Parkiram kabrio veceras u Uscu, i vracam se kasnije do kola, kad stoji lik i fotka ga (vozi w204). Priceless momenat