Meni je DV6 prodisao na 8.1. SVe jednostavno mnogo bolje radi. A imam ubitačnu kombinaciju, i5 sa AMD grafikomstefank napisao:Ima tu malo i do AMD grafike, al kao sto rekoh na 7-ici sljaka. Ako instaliram driver za grafiku na 8, onda ubitacno sporo dize sistem. Kad ga podigne sve sljaka ok, ali sleep i hibernate ne rade. Ako upadne u neki od ta 2 moda, budjenja vise nema, mrtav, mora hard reset tj. na dugme. Isto vazi cak i za obicno gasenje ekrana (posle par minuta automatski, ili kad zaklopis laptop, kako god da podesis - mrtav). Ako ne instaliram driver za AMD, sve je ok ali nece da switchuje grafiku u igricama vec koristi Intel HD. Kad ubacim disk u DVD ROM a nakon toga ubacim drugi, em je ubitacno spor em mu nedje ostane sacuvan onaj prvi disk a sadrzaj drugog i ne prikazuje, kao da nisam ni mijenjao disk?! Onda moram na eject par puta, pa odbudali.
Itd. itd, zaboravio sam vise.

Meni 8.1 nije problem ni ovakav. Doduše ja sam imao mnogo izleta i u MAC OS,Linux(neku od edicija uvek imam na live) tako da mi je on intuitivan takoreći.