Nemaju krampone za planinarenje:-) , nego im je dobnji deo rupicast sa gomilom proreza, ne znam kako lepo da objasnim.. Pa se stice takav utisak... Slikacu kads mi stignu za par dana.. Pa lepo da vidite ...
Klasicni kramponi za zemljane puteve.
Za beton, traku i parket, imaju skroz ravne djonove, kramponi samo otezavaju trcanje i sluze samo za bolji grip na rastresitim podlogama.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
ma te patike mi je rodjak sada uzeo u svici, on kaze da je pitao za sta su, a ja sam mu rekao za sta mi trebaju... sem ako on kreten sa svijim tarzanskim nemackim, nije ga lepo razumeo... On treba da mi donese patike 17og... Pa cu da vidim... A i sada sam gledao neki rivju na ytu i lik isto kaze da su odlicne za trcanje... I da je ova patika najbolji kokpromis za univerzalnu namenu....Ma i ako nije za to, boli me uvo uzeo je na snizenju sa 250 na 50, tako da me bas zabole da li je ok ili nije... 50 franaka nije ni 5000 din...
Godina se bliži kraju, a pošto sam bio dobar odlučio sam da se ponovim. Inače bi to Deda mraz uradio za mene, ali ove godine je vođa ukinuo istog radi uštede i da bi nam sutra bilo bolje
Elem, poručio sam ove gilje po prilično povoljnoj ceni:
Nadam se da će mi uskoro stići i da će me vreme poslužiti
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Tako meni jednom iskocila stranica na FB ( sponzorisana ) od takvih stvari, rekoh aj da udjem da vidim na sta to lici... Gledam patike duboke patike, koje su potpuno iste, samo na jednima pise CP, a na drugima AJ, BOGner, TOMMY H ili PRADA... Bolje za 50 evra da se kupi normalna patika, proverenog kvaliteta, a ne turski Pjacoti... Ali nasi ljudi vole da glume ono sto nisi i misle da ce ih neko smatrati vise vrednim ako im patika ima mac ili 4us znak... a tako ispadaju jos smesniji...
pavle napisao:Tako meni jednom iskocila stranica na FB ( sponzorisana ) od takvih stvari, rekoh aj da udjem da vidim na sta to lici... Gledam patike duboke patike, koje su potpuno iste, samo na jednima pise CP, a na drugima AJ, BOGner, TOMMY H ili PRADA... Bolje za 50 evra da se kupi normalna patika, proverenog kvaliteta, a ne turski Pjacoti... Ali nasi ljudi vole da glume ono sto nisi i misle da ce ih neko smatrati vise vrednim ako im patika ima mac ili 4us znak... a tako ispadaju jos smesniji...
Vole i da kupe polovne gume Pireli umesto novog Baruma