Parking servis

Stanje na putevima, registracija, osiguranje i druge informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Re: Parking servis

Post od H4wkeye »

Sad bas razmisljam, sta ako je meni neko stavio :kezo: Jer ne pisu podaci o autu/tablicama/ulici, nista. Kako da znam da je meni napisano? :think: Cu da idem da ih pitam.
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Post od Milos_kg »

Kako ne pise registracija na doplatnoj? Onda kad sam je dobio, stajala je registracija. Dobio sam cak i popunjenu uplatnicu, samo da uplatim :kezo:
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Dobio sam uplatnicu koja je vec popunjena i neki mali papiric na kome ne pise nista. Nema registracije, niti zone, ulice, vremena kad je napisana, nista.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Onda se igraj Prenesi dalje.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Slika
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Valjda ce Paja da vidi pa da kaze ima li osnova za ponistavanje kazne tj doplatne karte.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Za poništavanje od strane njih nema sigurno sem dobre volje, a da li je fora kao u Bg da su i dalje na ivici to ne znam. Ono što je različito što je koliko vidim doplatna cena sata x 24.
Korisnikov avatar
sasa lbg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
Kontakt:

Post od sasa lbg »

Juce sam isao registrovati auto i ispostavilo se da ne mogu jer imam zabranu koju je stavio izvrsitelj...danas odem u Ljermontovu da vidim sta je u pitanju ,kakav izvrsitelj ,kakvi bakraci. Epilog dugujem Parking servisu 2 doplatne karte a izvrsitelj preuzeo naplatu.
Nacelnica mi je skinula zabranu nakon kulturnog razgovora uz osmeh ja reg.auto i sve ok.
Medjutim izgubi ja dan vozeci se tamo amo,verovatno ce mi ponovo staviti zabranu i na sve ja se pitam kako to da me izvrsitelj nije kontaktirao a druga stvar zasto naplatu nije pokusao ostvariti preko moje zarade.
Moze se reci da sam imao srece jer da mi ne skinu nacelnica zabranu sigurno bi potrosio nekoliko dana dok bih platio a policija dobila info.o tome a meni auto sutra treba za posao.
Braco forumasi ocekujte isto :(
Lagano prolazi vreme kada se moglo za nesto dugovati...kapitalizam se lepo prrimio.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:

Post od Grujic »

E za ovo vec cekam Pajin komentar :)
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Sistem se setuje lagano, tek ćemo da vidimo šta je trpanje :-|
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Izvrsitelji su mutni ko Dunav, nema sta. To nema nikakve veze sa kapitalizmom, nego sa pravnom drzavom - e sad, sto se mi igramo drzave to je druga prica.
Verovatno su napisali da nisu mogli da ti uruce pa okacili na tablu, to stalno rade.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:

Post od Grujic »

Sta da uruce i ko? Meni ti izvrsitelji uopste nisu jasni, po cijem nalogu oni rade, suda ili malo mutnije?
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:

Post od Velja »

U tome i jeste fora... Nikom nije sve i do kraja jasno, a svi im aplaudiraju jer naplaćuju komunalije ,,bahatim neplatišama''.
Ovi prethodni napravili sistem gde SI mogu da uzimaju direktno sa bankovnog računa, a na ovim novim je samo da to razviju i zloupotrebe.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Slican penis ko notari, privatnici kojima drzava poveri deo svojih nadleznosti i ingerencija. Mutni su naravno, imas slucajeva gde JP preko veze dodeljuje istoj kancelariji sve svoje predmete, pa cak i one koji ne treba da idu na prinudnu naplatu, samo da bi ovi uzeli svoj deo kolaca.
Cinjenica je da smo mi bahati sa neplacanjem, ali to je na drzavi da sprovede, a ne da se angazuju paradrzavni organi na tome za debele pare.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:

Post od Velja »

Tek mi notari izazivaju jezu. Partijski nameštenici sa ovlašćenjem da prave i overavaju ugovore o prometu nekretnina u toplini doma svog. Njihova časna reč na zakletvi mi je neka garancija.
Koze čuvaju kupus :uf:
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Kod izvrenja preko privatnih izvršitelja ima pruno problema i to je sledeće što će morati da se menja nakon notara.
Suština je da muljaju sa pozivima. Navodno ne mogu da ti uruče, mada i ne pokušaju, već idu preko oglasne table.
Poseban problem je što doplatna karta Parking servisa nije verodosnojna isprava kao računi za komunalije, te nije moguće ići direkt na izvršenje, mada se to radi.

@ Saša ako dobiješ bilo kakav papir pošalji mi ga istog dana. Živo me interesuje.
Odgovori