pavle napisao:Tako meni jednom iskocila stranica na FB ( sponzorisana ) od takvih stvari, rekoh aj da udjem da vidim na sta to lici... Gledam patike duboke patike, koje su potpuno iste, samo na jednima pise CP, a na drugima AJ, BOGner, TOMMY H ili PRADA... Bolje za 50 evra da se kupi normalna patika, proverenog kvaliteta, a ne turski Pjacoti... Ali nasi ljudi vole da glume ono sto nisi i misle da ce ih neko smatrati vise vrednim ako im patika ima mac ili 4us znak... a tako ispadaju jos smesniji...
Vole i da kupe polovne gume Pireli umesto novog Baruma
Da ali Original, ne Turski Pireli, ako uopste tako nesto postoji
Patike su kostale po 4.392,00 din na snizenju( a pre snizenja 9.490). Prve su lagane ko pero i udobne su jako, ali nedrze bas nogu preterano, dok druge koliko sam danas probao dosta dobro drze nogu i cvrste su ali su nesto teze. I jedne i druge su za namenjene trcanju i setnji. Za ove pare su ekstra patike.
Danas su vec 5.490, istekla je akcija, ali ce verovatno biti opet jer kad sam kupio prve bile su na nekoj akciji i posle je prestala akcija, cekao sam da bude opet i bila je posle 20tak dana. Tako da ce verovatno opet biti to snizenje .