Grujo da ti treba pola sata manje do posla ne bi Pančevcem. Taj most nam je trebao ko leba. Nek izmesti teretnisaobraćaj iz grada pa je napravljen posao.
Gledam ove Gezine slike i nije mi jasna ona zajebancija sa biciklističkom stazom. Sa obe strane mosta postoji staza. Što su je prekinuli na onom mestu?
Ma kapiram da je potreban, ovoliki grad treba da ima jos 5 mostova
Samo ne vidim na prvu loptu upotrebnu vrednost
Nadam se da ce ocistiti malo centar od guzvi, samo ne razumem kako ce to ovaj most da doprinese, tj. ko ce ga koristiti umesto Pancevca, i koji je to broj vozila (manje) po centru
Veliki deo borče će verujem pre izabrati da do nbgda i zemuna ide preko te nove pristupnice(mislim da je tri trake u jednom smeru) i kineskog mosta nego zrenjanincem do pančevačkog pa kroz zagušeni centar grada.
Svakako bi valjalo izmeriti vreme, u kilometrima nije neka prednost.
Presao sam most u smeru ka Zemunu pre od prilike dva i po sata. Impresije su velike. Iz Krnjace sam stigao do za 15-20 minuta. Opustene voznje, nisam brzao. A potrosnja koju sam video na bordu, delovala mi je kao da sanjam.
Prosto ne mogu da shvatim da vise nisam osuđen da idem preko zagusenih Bulevara D. Stefana, Takovske, Kneza Milosa i drugih centralnih prometnih gradskih ulica.
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Jeste otvoren je, ja prosao danas. Ono sto sam primetio a sto mi nije jasno. Na putu koji je prilaz do mosta sa borcanske strane, postoji nadvoznjak koji ne vodi nikuda ni sa jedne strane ni sa druge. Ko je prosao video je. Sa cime on treba da se spoji?
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Još jedan utisak o nama kao naciji je recimo ostavljeni priključak za Borču, za naselje od 100+k stanovnika nije bilo para da se odradi raskrsnica i pristupni put a za SC Kovilovo je odrađena petlja vredna xx miliona/milijardi dinara. Em bi rasteretili Zrenjaninac em bi nam most bio bar 4km bliži.
Naknadno bi se petlja tesko uradila, ali naknadno prikljucak hoce.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...