Putevi u Srbiji

Stanje na putevima, registracija, osiguranje i druge informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
vlajko
Reactions:
Pridružio se: 15 Mar 2012, 11:59
Garaža: Honda Civic 1.4

Re: Одг: Putevi u Srbiji

Post od vlajko »

Evo jedna slika od danas.
Slika
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Re: Putevi u Srbiji

Post od Paja »

Vrhunski.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

grujicd napisao:Za Pančevce baš i nije zgodno. Ako se ide do Arene novim mostom ima 15-20km više. Jedino ako idu u taj deo Zemuna.
Preko preče, a okolo bliže... :D Ali zaista, često stvarno i bude tako, da onaj duži put u stvari ispadne mnogo brži. Recimo, ova nova obilaznica/pravac od NS-a preko Batajnice do nove petlje kod Dobanovaca, pa uključenje na Zagreb-Beograd a zatim do Beograda: iako je 10-tak kilometara duže nego ono ranije - čitavih 15-tak minuta se verovali ili ne brže izađe sa Novog Beograda i raspali dalje prema NS-u. Zato ne bih "precrtao" tek tako lako ovu novu obilaznicu, verujem da će se njena prava vrednost tek pokazati. :)

TT
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

vlajko napisao:Evo jedna slika od danas.
Slika
Čemu onda gornji ako ispod ima Stop.

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Da bi se mi sprrdali. Vidiš da nisu normalni.
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Jedino je glupo što i semafor nisu stavili ispod, baš bi bila fora
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

To je kada ne uzme saobracajni inzenjer da uradi regulisanje raskrsnice. To je ona moja prica "uzmi onaj trougao, turi ga na stub i zabodi ga u zemlju". ;)

EDIT: Gde se tacno nalazi ovaj "znak" tj raskrsnica?
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

Dobri komentari dole. Prvo bio je slab saobracaj zbog slave i najbitnije sto je napisao covek sad postoji alternatva kad se desi zastoj na pancevcu. Mada, meni i dalje nije jasno zasto im je trebalo pola sata od hotela jugoslavija.

Inace, bice haos na zrenjanincu dok ne zavrse spajanje sa pancevackim putem. Posle ce to vec biti prava obilaznica.
Korisnikov avatar
vlajko
Reactions:
Pridružio se: 15 Mar 2012, 11:59
Garaža: Honda Civic 1.4

Post od vlajko »

Kuzmanovic napisao:To je kada ne uzme saobracajni inzenjer da uradi regulisanje raskrsnice. To je ona moja prica "uzmi onaj trougao, turi ga na stub i zabodi ga u zemlju". ;)

EDIT: Gde se tacno nalazi ovaj "znak" tj raskrsnica?
Evo ga isti znak sa trouglom.
Medaković, Borivoja Stevanovića-Vojislava Ilića.
Slika
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Trebalo im je pola sata jer su kružili. Ako sam ja dobro razumeo, nije završen prilaz iz Krnjače nego se ide do Kovilova, tj. do petlje na putu ka Zrenjaninu kod odvajanja za Kovilovo, a tu već ima prilično kilometara plus semafori kroz Zemun pa posle kroz Borču i Krnjaču.

Svojevremeno sam ja testirao obilaznicu do Petlovog brda. Ali kako iz Zemun polja nema uključenja nego se ide do odvajanja za Banovce i Batajnicu, tu se gubi dosta vremena, ali sve je otvoren put, vozi se brzo pa reko stići ću ranije. U povratku sam išao kroz grad, preko mosta na Adi.

Na kraju, preko obilaznice 50km, kroz grad 25km. Vreme provedeno u putu se razlikovalo par minuta u korist obilaznice, ali ništa značajno da bi vredelo duplo dužeg puta. Da sam imao uključenje na ulazu u Batajnicu skratio bi i vreme i daljinu osetno. To je i ovde problem sa novim mostom.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

Da dodam jednu stvar koju, cini mi se, previdjaju neki. Primarna funkcija mosta jeste izmestanje tranzita, posebno teskog, iz grada. Brze putovanje je rezultat istog. Ovaj most stvara uslove za rasterecenje mnogih pravaca i redukuje i stetu na infrastrukturi koju uzrokuje teski tranzit.

Most je bio neophodan, a valjda ce se naci neko ko ce uociti propuste i ispraviti ih.
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

I sa tim se slazem, ali da ce smanjiti guzvu u centru grada sumnjam
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Dovoljno će biti da nema kamiona u Karađorđevoj i Savskoj, kao i u V. Ilića, G. Vučića i D. Tucovića.

TT
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Post od TDI »

Kamioni, sem onih koji moraju na Pancevac jer idu npr. u Luku i tako te firme cija je lokacija oko nje, su pravili nepotrebnu guzvu i bice lakse svakako. A putnicki saobracaj neka se rastereti 20%, bice extra. A toliko sigurno hoce. 30% bi bilo odlicno.

Ovo je jednostavno veliki grad i guzve ce biti uvek, da se neutralise ne moze. Moze samo da se smanji.

Sad je sve generalno rastereceno jer ima alternativu. Ostala je jedino vecito problematicna Autokomanda.
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Odgovori