Prvi avto koji sam vozio je bio TIPO DGT 1.4, koji je leteo ko budala a trošio još više, odatle evo moje ljubavi do italianskih vozila koja nikad nije prestala iako nisam nikad posle ni imao fiata ali neki derivat istog.
Prvi avto koji sam sam kupio je bio YUGO 55, koji sam posle 6 meseci i 10000 km malo islomio kad sam preskakao potok ( sa avtom naravno ) i prodao ga takvog za duplo više nego sam ga kupio ( O potrošnji ne bi, ali trošio je ko upaljaš, istinito ). Onda sam imao škodu favorit, belu sa plavom crtom, prodana posle pola godine i 10000 km za više nego što je kupljena.
Kupljen prvi Hyundai accent 96 godište, kojeg sam posle 1,5 godine i jedno 60000 km ( sa njim sam ponekad pravio i 6000 na mesec ) prodao za skoro iste pare, pa sam kupio drugog accenta, crvene boje 2001 godište, kojeg sam prodao prvi dan kad je SLO stupila u EU ( ili posle 3 meseca od kupovine ) i, posle njega kupio pola 1.9d, nemam pojma kojeg godišta , koji je bio zalenjen do te mere da sam bio peški skoro brži od njega, posle 3 meseca i 13000 km prodat za ...više nego je kupljen

. Onda sam kupio kanarinca, odnosno 3 hyundai accent. mislim da ovaj put 98 godište ( ne nisam hyundai fan majkemi

), koji je trošio ulje reda litar za nedelju dana i zamenjen je posle 1.5 godine i cca 60 hiljada km NOVOM corsom C 1.4 TP( 2006 godina se piše u ovom trenutku )
Posle skoro 3 godine i 95 hiljada km zkupujem astru 1.9 cdti od 120 konja sa konačnom brzinom 214 po GPS

, ona je posle godinu i po i 70hiljada km zamenjena sa polom TSI ( 2010 ), koji je posle 5 meseci i 16kkm zamenjen focusom 1.8 TDCI ( 2008 god ).
Njega sam imao isto godinu i pol, napravio 60 hiljada i zamenio ga sa novom mazdom 1,6 d, koju sam posle godinu i po ( več se vidi neki standard jel ) morao prodati zbog finansijskih razloga pa sam u međuvremenu imao i corsu C cdti i sada imam opet astru H 1.7 cdti...
Znači, mnogo hyundaia, opela, forda i njegovog derivata ( mazda ) , 2 bela pola

...to je samo ono šta se pisalo ne mene...slika nemam, osim focusa, pola astre H i mazde, ali te su več nekde na forumu pa neču opet da jih objavljujem.
Top avto bi bio mix ovih nekih, pre svega focusa mazde i cdti ( jtd ) motora iz astre....