Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Pa nisam siguran, koliko mi se čini doneta je nek odluka da je dozvoljeno uvoditi ljubimce, e sada, ne znam da li se to odnosi na sve ili samo u okviru GSP-a, ako je ovo drugo, a ovo je neka druga firma, vozač ima puno pravo da odbije jer još on može da snosi neke penale zbog toga.
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Doneta odluka da sme? To nisam cuo...
Mislim da takva odluka ne postoji, a ako postoji onda bi valjda bila na nivou grada i važila bi za sve vrste prevoza i sve prevoznike.Grujic napisao:Pa nisam siguran, koliko mi se čini doneta je nek odluka da je dozvoljeno uvoditi ljubimce, e sada, ne znam da li se to odnosi na sve ili samo u okviru GSP-a, ako je ovo drugo, a ovo je neka druga firma, vozač ima puno pravo da odbije jer još on može da snosi neke penale zbog toga.
Inače takvu odluku treba doneti što pre. Pas na povodcu i po potrebi sa korpom nikog ne ugrožava, mačka u transportnoj kutiji isto tako....
- Grujic
- Moderator
http://www.politika.rs/rubrike/Beograd/ ... za.lt.html
Vest je stara skoro 3 godine, znam da se pričalo o ovome, al po ovom tekstu važi samo na nivou GSP-a
Vest je stara skoro 3 godine, znam da se pričalo o ovome, al po ovom tekstu važi samo na nivou GSP-a
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
"U autobuse, trolejbuse i tramvaje mogu da uđu samo psi koji nisu viši od 40 centimetara, i to od 9 do 13 sati i od 18 časova do ponoći "
Kao i obicno, ne znaju kad da stanu sa regulacijom - sve se plasim da vlasnici gledaju na sat i znaju koliko im je visok pas, vozaci takodje. Zajebi me sa psima u GSP-u u zemlji sa ovim nivoom kulture, bolje da niko ne zna za ovo.
Kao i obicno, ne znaju kad da stanu sa regulacijom - sve se plasim da vlasnici gledaju na sat i znaju koliko im je visok pas, vozaci takodje. Zajebi me sa psima u GSP-u u zemlji sa ovim nivoom kulture, bolje da niko ne zna za ovo.
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Manje je bolno da ne smeju psi i ostali kucni ljubimci u javni prevoz. Zbog sveukupnog stanja stvar. Slazem se.
Ako je bila neka frka za veta a nemaju prevoz, treba dozvoliti ako nije neka gužva...
-------------------------
Nokia Lumia 1520 & TT
-------------------------
Nokia Lumia 1520 & TT
U razvijenom delu sveta psi mogu gde hoćeš. Kod nas ne smeju nigde, ali su pseća govna na sve strane.
Tapatalk
Tapatalk
Mene bi da moram da udjem sa psom u autobus, hvala bogu pa em imam dvoriste,em ako negde treba da je vodim ide kolima, apolutno boleo predeo prepona za misljenje takvih debila kojima smeta kuce u polupraznom busu
Nije u tome poenta, nego u našem mentalitetu zbog kog ne možemo da se maknemo iz ovog čmara.
Nije poenta u keru u busu uopšte.
Tapatalk
Nije poenta u keru u busu uopšte.
Tapatalk
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Stefane po tome ne treba da ti smeta što neko puši u drugom kraju autobusa. To je prizeman stav, to ne smeta mi ništa što mene direktno ne ugrožava. Jer ako svi krenu tako(mada smo na dobrom putu), vrlo brzo će sve i svašta početi da te se tiče itekako, ali će biti prekasno jer će već nestati svi mehanizmi za regulaciju svega.
- Grujic
- Moderator
Istom tom logikom bi trebalo nekoga da boli predeo prepona ako tebi smeta pušenje u tvojim kolima.stefanan napisao:Mene bi da moram da udjem sa psom u autobus, hvala bogu pa em imam dvoriste,em ako negde treba da je vodim ide kolima, apolutno boleo predeo prepona za misljenje takvih debila kojima smeta kuce u polupraznom busu
Kako ispada, ovo je bio bus privatne firme koja izgleda ne dozvoljava da životinje ulaze, tako da je tu na tebi da ne uđeš u takav bus.
Ne bih poredio cigare i kuce u autobusu, jer su neuporedive stvari. Kako kuce koje je vaspitano ugrozava bilo koga vise od ostalih putnika ?
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ja uopšte nisam dužan da mislim o bilo čijem kučetu.
Ne razumem sta hoces da kazes
Ogroman broj ljubimaca jer cistiji od vecine ljudi u gsp-u,pretpostavljam da je to glavna zamerka
Ogroman broj ljubimaca jer cistiji od vecine ljudi u gsp-u,pretpostavljam da je to glavna zamerka