Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od Markoni »

Hahaha, jbt ala si me namestio. I to mi je hvala... :kezo:

Tapatalk Post
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Ma zezam se, ja castim, i ovako sam se ponovio danas pa imam razlog, a i treba mi ekipa da prodiskutujemo koji onda auto da uzmem s desnim (glupan pre edita napisao levim) volanom da imam tamo :D
Poslednja izmena od AcaKayak u 20 Dec 2014, 18:43, izmenjeno 1 put ukupno.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Dakle, Markoni casti moje 2 pljeskavice?

http://youtu.be/WhLLMXMFKTk?t=8s
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

AcaKayak napisao: da je pljeskavica toliko velika da je niko ne može sam pojesti :D
Amateri,to je Heroju uzina.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

^
what he said.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Alo spemeri, ima tema za pljeskavice, ovde su mobilni. I hocu i ja da znam gde je to, gladan sam.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Laki021 napisao:Znam da si rekao da si se potresao jer si skontao da Sony pise na foliji i da ako je skines izgubices logo.

Pa zanima me kako si to zakljucio, posto kako stvari stoje jos od Z2 Sony vise ne koristi folije :)
Drugim recima tvoj Z3 ne bi trebao ni da ima foliju.

Malo sam sad zbunjen novootkrivenim informacijama :)
Koliko sam ja obavešten, nema više te fabričke folije kao na prvom Z. Sony koristi Dragontrail X staklo koje navodno izdržljivije od GG2 a malo lošije od GG3. Bez obzira na to, u kompletu uz telefon dolazi Tempered Glass Screen Protector :zbunjen:
Korisnikov avatar
stefank
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI

Post od stefank »

To na Z-u je bilo debelo sranje. Kad smo setali moje pse, drugu u dzepu bili moj iPhone i Z zajedno i kako je potrcao za njima da ih uhvati ispadose mu oba i oba je nagazio... iPhone-u nista, Z mu je pukao na keca.

Te Sony-eve egzibicije sa staklima mi nisu bas po volji, mislim da su ostali bolji po tom pitanju. :)
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Kako je nagazio oba telefona, skočio sa jednog na drugi ili su se, kad su pali, složili pa ih je odjednom zgazio? Jer ima razlike - u prvom slučaju je bitno koja mu je jača tj odrazna noga, u drugom - koji je telefon bio dole :D

Poslato telepatski
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Ne mora da znaci da su isto pali... I meni je note 3 pao nekoliko puta i nije mu nista, jednom je i upao u vodu i to otvoren (otpao poklopac baterije) i nista mu nije, a ubedjen sam da bi id jednog pada na ekran isti pukao bez problema.
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Nema pravila. Meni je S4 pao prvi dan kad sam ga kupio i ostao sam bez nekoliko piskela. Posle je padao par puta i ništa.
Korisnikov avatar
stefank
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI

Post od stefank »

Vladapetr napisao:Kako je nagazio oba telefona, skočio sa jednog na drugi ili su se, kad su pali, složili pa ih je odjednom zgazio? Jer ima razlike - u prvom slučaju je bitno koja mu je jača tj odrazna noga, u drugom - koji je telefon bio dole :D

Poslato telepatski
:kezo: Znam ali nisam siguran kako ih je tacno nagazio, to je bilo u trenutku, uglavnom pofino je nagazio oba patikom a pala su na beton u sprintu. Mozda utice i to sto iPhone jednostavno ima manju povrsinu ali je valjda posle i na netu nasao da je ljudima masovno olako pucao ekran na Z-u zbog tog njihovog ojacanog stakla koje je definitivno bilo iza GG. Ne bi meni bilo toliko cudno da je taj ekran samo crkao, ali bas je vidno puklo staklo. Npr. brat je na S4 morao da mijenja ekran, ali on vizuelno nije bio ostecen, a zabio ga je u pod od nervoze, znaci nije obican pad u pitanju.

Ne znam kakvo je sada stanje sa njihovim staklima ali ocigledno da i dalje izvode kerefeke, cim nece da koriste ono provjereno sto i ostali... Kako mrzim kad se neki proizvod tako razlikuje silu na sramotu, pa makar ponudio i nesto gore.
Korisnikov avatar
Ivan75
Reactions:
Pridružio se: 08 Dec 2014, 09:18
Garaža: Golf 7 1.6 TDI

Post od Ivan75 »

Kako li je Stefan pobedonosno-zadovoljnu facu napravio da sam video :mrgreen:
-------------------------
Nokia Lumia 1520 & TT
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Kad bi samo malo poradili na izradi, razbili bi konkurenciju. Softver je odličan, ekrani vrhunski, baterije dobre... jedino mi je softver za kameru slab. Ima zver od senzora a slike krajnje prosečne.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Malo kake sa tim da bi održali foto sekciju kompanije.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Odgovori