Nema šta narod da plaća, vozilo je oduzeto, plaćaće bahati vozačipedja napisao: Sta je tu je, narod ce platiti.

Al će navući stranaca i domaćih reli vozača

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Nema šta narod da plaća, vozilo je oduzeto, plaćaće bahati vozačipedja napisao: Sta je tu je, narod ce platiti.
i ove sto punticima voze 180kmh...noob napisao:Nema šta narod da plaća, vozilo je oduzeto, plaćaće bahati vozačipedja napisao: Sta je tu je, narod ce platiti.U startu autić se ne otplaćuje već zarađuje
Al će navući stranaca i domaćih reli vozača
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Te pogotovo, al samo ako ih stignedragan napisao: i ove sto punticima voze 180kmh...![]()
nhf![]()
Mislim da je odlična fora sa RP tablicama, nikad bi ne bi palo na pamet da policija i druge državne službe imaju takve tablice.methane.master napisao: S druge strane, slažem se potpuno, ovako upadljiv auto, sve sa RP tablicama, staviti za presretača nije baš inteligentno.
Nemam pojma, našao na netunoob napisao: @profesorPROST, slikano na moto skupu u Sd?![]()
Znam valjda gde sam parkiraoprofesorPROST napisao:Nemam pojma, našao na netunoob napisao: @profesorPROST, slikano na moto skupu u Sd?![]()
Ni DHLovci ne idu ispod 160 pa nistaNexT napisao:Zamislite tek kad nagrnu stranci preko leta, a oni inace ne spustaju ispod 150-160...