Ja bas prosle nedelje bio.Ivan napisao:Jel niko vise ne ide u bioskop
Послато са GT-N7100
Pavle steta sto i ti nisi dosao,bio sam u lepom drustvu

Ja bas prosle nedelje bio.Ivan napisao:Jel niko vise ne ide u bioskop
Послато са GT-N7100
Interstellar stvarno nije isto u bioskopu i domaGrujic napisao:Bio ja poslesnje za Interstelar i Gone girl. Prvi jer je bolji uzitak, a drugi jer mi se gledao pa nisam mogao da docekam bolji torent
Hahahha zar i ovde za to moras da me zezas, djubre jedno:D Nemoj sada da otvorim temu Odnos sa devojkama i drustvom ( kao sto ima na nekim fourumima ) pa da krenem da pisem tvoje ljubavne podvige:Dstefanan napisao:Ja bas prosle nedelje bio.Ivan napisao:Jel niko vise ne ide u bioskop
Послато са GT-N7100
Pavle steta sto i ti nisi dosao,bio sam u lepom drustvu
Zavisi kakav TV i audio sistem imas kod kuceNikolaa napisao:Interstellar stvarno nije isto u bioskopu i domaGrujic napisao:Bio ja poslesnje za Interstelar i Gone girl. Prvi jer je bolji uzitak, a drugi jer mi se gledao pa nisam mogao da docekam bolji torent
Bas je film za platno
Imam i dobar 5.1, televizor je vec zreo za menjanje, ali nikad to nije isto... Jednostavno drugaciji je dozivljaj u bioskopskoj saliDelija napisao:Zavisi kakav TV i audio sistem imas kod kuceNikolaa napisao:Interstellar stvarno nije isto u bioskopu i domaGrujic napisao:Bio ja poslesnje za Interstelar i Gone girl. Prvi jer je bolji uzitak, a drugi jer mi se gledao pa nisam mogao da docekam bolji torent
Bas je film za platno