Zamena za Cinquecento
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Cinquecento
Taj auto je malo nejasan...na nekim ima nalepnice Abarth na bokovima, na nekim nema...na nekim ima aftermarket parking senzore, na nekim izlgeda kao da ima fabričke, na nekim kao da ih nema...Što se tiče cene ona je normalna (čak deluje sasvim ok...), mada je ovde imidž Abartha malo slabiji nego napolju, pa se ljudima čini kao da je to mnogo skupo. Abarthi jako dobro drže cenu. Inače, radije bih Punta Abarth SS jer je bolji hothatch od 500, ali on isto ludački drži cenu, a još manje se ceni kod nas ("eh, to je Punto, baš da ti dam 10 soma za njega...")
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
I na slici odpozadi se jasno vidi da ima dve gume razlicitog dizajna pozadi
Sent from my LG-P880 using Tapatalk

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
slatke muke su to 

Gde vidiš felne bez škorpije?
Za parking senzore sam ubeđen da su naknadno stavljeni. Na onoj slici iz samouslužne perionice se vidi da ne postoje senzori. Moguće da su stavljeni naknadno ili da je menjan branik. Opet ne vidim ni na jednoj slici da postoje senzori za koje bih predpostavio da su fabrički.
Verovatno si gledao još neke fotke.
Za parking senzore sam ubeđen da su naknadno stavljeni. Na onoj slici iz samouslužne perionice se vidi da ne postoje senzori. Moguće da su stavljeni naknadno ili da je menjan branik. Opet ne vidim ni na jednoj slici da postoje senzori za koje bih predpostavio da su fabrički.
Verovatno si gledao još neke fotke.
- starac vujadin
Ne felne, nego sive Abarth nalepnice po donjem delu boka.
Prva slike iz perionice dok se pere auto...rekao bih da ima parking senzore u boji branika.
Prva slike iz perionice dok se pere auto...rekao bih da ima parking senzore u boji branika.
Za te trake su očigleno naknadno stavljene, a za senzore si može biti u pravu. Pod nekim uglom mi se čini da stvarno postoje. Nisam ih video na prvo gledanje. To može da znači samo da je branik lupan i da su senori menjani ili da ih je naknadno stavio pa ih naknadno farbao.
Meni se cini da Honda nekako ne ide uz tebe. Honda Type R (pretpostavljam da na nju mislis) mi vise ide uz nekog napaljenog klincastarac vujadin napisao:Ne mora naravno da bude u okviru Fiat grupacije...ne robujem brendovima. Našla bi se možda i neka interesantna Honda za mene...

Zato sto je nesto brza na stazi?Milos napisao:Fiesta je mnogo bolji izbor od Djulijete
Koga briga za to...

Giulietta QV, Mini Cooper S, Pug RCZ...starac vujadin napisao:I Fiesta, i Giulietta i "škorpija" su dobre opcije...
fijesta st je kao hh merilo klase u ovoj generaciji. pogodjen je auto, skoro kao klio sport
meni uz starca ide djulijeta odlicno...

meni uz starca ide djulijeta odlicno...
Ide i Honda uz njega, sto da ne 

- TheWickerMan
dragan napisao: meni uz starca ide djulijeta odlicno...

- starac vujadin
Sve ide...samo da ide što brže 

Za Starca jedan RCZ.R 

- TheWickerMan
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V