Zatamnjena stakla
Re: Zatamnjena stakla
Meni se učinili fini momci, možda su promenili tu lošu ekipu.
-------------------------
Nokia Lumia 1520 & TT
Nokia Lumia 1520 & TT
Ma to su videli da je Rakhil drkadzija, pa namerno sjebali.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Cekaj, Rakhil ima folije na Focusu? O.o
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Od letos, pisao, kacio slike, video si auto od tada. Opet te zena gadjala u ceone predele lobanje tiganjem?
Sve se sredilo što se folija kod mene tiče :thum
Nokia Lumia 1520 & TT
Nokia Lumia 1520 & TT
Super je ispao ovaj golf,meni je isto beli auto a jos se razmisljam sta da idem dali 50% napred a 75% nazad.
Meni je 65% napred a 85% pozadi i čak noću za rikverc ne smeta ništa, sve ok, samo da znaš :thum
Nokia Lumia 1520 & TT
Nokia Lumia 1520 & TT
Zatamnih auto u Black Glass danas.
Napred 50%, pozadi 65%.
Nisam hteo tamnije, necu ni pandurima u okruzenju da dajem razlog da me dr*aju.
Pisacu za par dana, kada se sve osusi i sredi.
Imam par pluseva i par zamerki na rad, al ono... Kad se osusi
Napred 50%, pozadi 65%.
Nisam hteo tamnije, necu ni pandurima u okruzenju da dajem razlog da me dr*aju.
Pisacu za par dana, kada se sve osusi i sredi.
Imam par pluseva i par zamerki na rad, al ono... Kad se osusi

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Reko ti ja, to je dobar odnos zatamnjenja napred-pozadi
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Na deset i više u plusu, ono što ujutru vidiš, gledaćes i ubuduće.
Sent from my Sony XPERIA M2 Aqua
Sent from my Sony XPERIA M2 Aqua
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pricaj odmah bre 

Video sam vec danas, oko 12 sam zavrsio i bilo je suncano. Odlicno izgleda.
Sto se usluge tice, zvao sam ih juce, odmah smo se dogovorili za termin, stigao sam u par minuta do 11, momentalno su otvorili garazu i jedan je vec poceo da cisti stakla sa spoljne strane, da bi krojili folije.
Malo smo popricali oko stepena zatamnjenja i to je to.
Stavili zastitu na krov, i preko zadnjeg sedista i table. Tu ide prvi minus. Posto je svetao enterijer, ja sam izvukao sedalni deo zadnjeg sedista, posto je zastita dovoljna da pokrije samo tablu ispod zadnjeg stakla i naslon. Drugi minus ide na to da nisu zastitili pod/pragove, jer je ipak zima i svima su prljave patike.
Radili su prilicno brzo, ravno sat vremena za ceo auto. Oko samog dela sta su radili, prvi put lepim folije i nemam pojma, tako da necu da se mesam. Samo cu za par dana da vidim da li su svi mehurici otisli. Za sad sve lepo lezi, videcu i kad operem auto kako je sve ukrojeno.
Nisu mi rekli pre pocetka da ce mi ostati onako nejednako zalepljeno za zadnjem staklu, zbog one tackaste bordure na koju folija ne moze da legne... To me jako nervira. Al jbg.
Ono sto me je zapravo najvise iznerviralo je kolicina vode koju koriste. Igrom slucaja su mi skinuta sva cetiri tapacira, pa sam to iskoristio da odem do njih, inace bih zaklao svakog pojedinacno da su mi natopili sve. Kapiram ja da sve to mora tako, ali onda se napravi neka zastita za svaki tapacir, pa lagano. Ne mogu da pojmim koilko bih popizdeo da sam otisao sa nekim novijim autom.
Sama garaza izgleda jako kulturno, momci su skroz ok, al eto, neke stvari koje su meni zbog izrazene bolesti attentionitus-todetalitus zasmetale.
Sto se usluge tice, zvao sam ih juce, odmah smo se dogovorili za termin, stigao sam u par minuta do 11, momentalno su otvorili garazu i jedan je vec poceo da cisti stakla sa spoljne strane, da bi krojili folije.
Malo smo popricali oko stepena zatamnjenja i to je to.
Stavili zastitu na krov, i preko zadnjeg sedista i table. Tu ide prvi minus. Posto je svetao enterijer, ja sam izvukao sedalni deo zadnjeg sedista, posto je zastita dovoljna da pokrije samo tablu ispod zadnjeg stakla i naslon. Drugi minus ide na to da nisu zastitili pod/pragove, jer je ipak zima i svima su prljave patike.
Radili su prilicno brzo, ravno sat vremena za ceo auto. Oko samog dela sta su radili, prvi put lepim folije i nemam pojma, tako da necu da se mesam. Samo cu za par dana da vidim da li su svi mehurici otisli. Za sad sve lepo lezi, videcu i kad operem auto kako je sve ukrojeno.
Nisu mi rekli pre pocetka da ce mi ostati onako nejednako zalepljeno za zadnjem staklu, zbog one tackaste bordure na koju folija ne moze da legne... To me jako nervira. Al jbg.
Ono sto me je zapravo najvise iznerviralo je kolicina vode koju koriste. Igrom slucaja su mi skinuta sva cetiri tapacira, pa sam to iskoristio da odem do njih, inace bih zaklao svakog pojedinacno da su mi natopili sve. Kapiram ja da sve to mora tako, ali onda se napravi neka zastita za svaki tapacir, pa lagano. Ne mogu da pojmim koilko bih popizdeo da sam otisao sa nekim novijim autom.
Sama garaza izgleda jako kulturno, momci su skroz ok, al eto, neke stvari koje su meni zbog izrazene bolesti attentionitus-todetalitus zasmetale.
Bilo bi lepo kad bi Milos posetio temu, cini mi se da je pre pomracenja foruma pisao da negde u BG-u imaju da se ugrade one zelenkaste folije 

Ivan sa zvezdare, mislim da ga Markoni zna.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Da, da, Ivan. Juri me da mi lupi napred tu foliju posto mi je pozadi fabricki tako, ali ne dam se... 
Tapatalk Post

Tapatalk Post