Mobilne telekomunikacije
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Mobilne telekomunikacije
Auuuu ovo je bila prozivka, neka neka.. pamtim pa vratim 

Brzine idu u H-a !!!

Nadam se da se salis iskrenoMilos_kg napisao: iP nije za napredne korisnike

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
To je realnost.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Da se ubacim na kratko jednim pitanjem.
Ako se preko Whatsapp-a pusti poruka a primaoc je jos nije dobio jer npr. nema neta da li brisanje te poruke iz prepiske od strane pošiljaoca znači da je primalac neće dobiti ili ipak hoće?
t
Ako se preko Whatsapp-a pusti poruka a primaoc je jos nije dobio jer npr. nema neta da li brisanje te poruke iz prepiske od strane pošiljaoca znači da je primalac neće dobiti ili ipak hoće?
t
Mislim da ce primiti
Hoce...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
Milos napisao:Nadam se da se salis iskrenoMilos_kg napisao: iP nije za napredne korisnike
Nema to veze. Ima naprednih korisnika kojima odgovara ta jednostavnost. Sa druge strane, i Android je jednostavan i intuitivan, ali na svoj način.Xepoj87 napisao:To je realnost.
Sent from my Sony
Koliko neki OS ima dobar UX možeš da vidiš ako ga daš trogodišnjem detetu. Moj klinac podjednako pegla i Android i IOS.
Znam napredne korisnike koji su primarno na IOS.
Tapatalk
Ma sama cinjenica da su oni i posle 6 generacija i dalje ograniceni na podelu podataka samo izmedju iphoneova, govori koliko je ogranicen, da ne ulazimo u softverske mogucnosti, koje su neuporedive.
Opet, pravih naprednih korisnika nije ni 5%, ali svejedno, mnogima ce smetati sto ne mogu da nornalno shareuju slike, snimke ili bilo sta drugo sa nekim ko nema iphone.
Sent from my Sony
Opet, pravih naprednih korisnika nije ni 5%, ali svejedno, mnogima ce smetati sto ne mogu da nornalno shareuju slike, snimke ili bilo sta drugo sa nekim ko nema iphone.
Sent from my Sony
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Drugari treba mi velika pomoc oko konacne odluke. U potrazi sam za telefonom ovih dana, pa se search sveo na 4 modela.
S4 vs. G2 vs. Z1 vs. HTC One
Mada po karakteristikama koje sam nasao na Moblinisvet.com One M7 ispada jer je dosta losiji po performansama od ostala tri (ili sam ja gledao performanse za pogresan HTC One).
Po performansama mi najvise odgovara G2, ali izgleda kao da sam ga kupio u kineskoj prodavnici.
Z1 ima ubedljivo najbolji dizajn, izgleda jako kvalitetan i ne zaostaje po performansama za G2.
S4 je potpuno u sredini, plastikaner, ali ne bas kao G2, a opet nije ni blizu Z1, ima 20% slabiju bateriju nego ova dva gore navedena.
Sta vi mislite? Dajte mi konacni sud
Milos_kg, ti si posedovao dosta telefona, sta mislis? HerojU ti si imao Z1? Naravno i ostali...
S4 vs. G2 vs. Z1 vs. HTC One
Mada po karakteristikama koje sam nasao na Moblinisvet.com One M7 ispada jer je dosta losiji po performansama od ostala tri (ili sam ja gledao performanse za pogresan HTC One).
Po performansama mi najvise odgovara G2, ali izgleda kao da sam ga kupio u kineskoj prodavnici.
Z1 ima ubedljivo najbolji dizajn, izgleda jako kvalitetan i ne zaostaje po performansama za G2.
S4 je potpuno u sredini, plastikaner, ali ne bas kao G2, a opet nije ni blizu Z1, ima 20% slabiju bateriju nego ova dva gore navedena.
Sta vi mislite? Dajte mi konacni sud

- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Koji je budzet, do koliko mozes da se isprsis? Mozda nadjemo nesto peto 

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
Nisam, imao sam Htc One
Z1 bi tu bio moj izbor 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
ako ti treba bas telefon, a nemas kosarkaske sake, ja bih ti preporucio HTC One, jer je najupotrebljiviji kao telefon(najbolje lezi u ruci, i savrsena velicina ekrana po meni)
G2 je dojaja telefon i isto okej lezi u ruci, ali crna plastika klizi iz ruke nenormalno, i ako mozes da se naviknes na tri dugmeta ispod kamere(nema nista na stranicama da bi stao sto veci ekran
)
S4... samsung
sve u svemu, sitne su razlike, svi su odlicni telefoni, uzmi koji ti se najvise svidja(pre svega izgled, a i softver). ja bih uvek uzeo sony jer mi najvise odgovara njihov softver npr.
a da, idi probaj Z1 obavezno, nadji nekog ko ga ima ili u prodavnici. nisu bas ergonomski pravljeni
jedan drugar je bio uzeo Z1, mesec dana kasnije zamenio za Z1 compact jer je popizdeo.
G2 je dojaja telefon i isto okej lezi u ruci, ali crna plastika klizi iz ruke nenormalno, i ako mozes da se naviknes na tri dugmeta ispod kamere(nema nista na stranicama da bi stao sto veci ekran

S4... samsung

sve u svemu, sitne su razlike, svi su odlicni telefoni, uzmi koji ti se najvise svidja(pre svega izgled, a i softver). ja bih uvek uzeo sony jer mi najvise odgovara njihov softver npr.
a da, idi probaj Z1 obavezno, nadji nekog ko ga ima ili u prodavnici. nisu bas ergonomski pravljeni

jedan drugar je bio uzeo Z1, mesec dana kasnije zamenio za Z1 compact jer je popizdeo.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ima drugar Z1, malo sam ga cackao, meni ok lezi u ruci. Nije mi problem velicina, ali nebih da bude ispod 4,7", Sto implicira da mi nije problem 5-5,2"... Znaci niko nista konkretno 
Koliko traju baterije na ovim modelima? S3 sam punio dva puta dnevno, nikad mi nije izdrzao ceo dan, a L9 je par puta samo izdrzao ceo dan...

Koliko traju baterije na ovim modelima? S3 sam punio dva puta dnevno, nikad mi nije izdrzao ceo dan, a L9 je par puta samo izdrzao ceo dan...
I.na g2 i na z1 traju ceo dan bez problema. E
Sent from my Sony
Sent from my Sony
HTC One definitivno. Eto konkretno...