Servis - Razno
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Re: Servis - Razno
Ove nedelje,sticajem nesrećnih okolnosti,provereno da moja Fabija sa ATD motorom ima fiksni zamajac.Nismo ga menjali,ali set kvačila LUK je izašao 13000 RSD,a garnitura ležajeva u menjaču oko 38000.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Zar nije bilo jeftinije staviti polovan menjac?

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ja ne smem da gledam cene tih delova za moj auto, samo se molim Bogu da ga promenim pre nego sto nesto.od toga ode 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- srdjanyo
- Kontakt:
Jeste bilo jeftinije,ali za polovan menjač mi niko od dobavljača nije davao konkretnu garanciju,a ovde sam dobio na 100000km.
@dragvorl
Jel onaj servis u Veterniku što radi menjače još uvek radi? Da li rade samo automatike?
Jel onaj servis u Veterniku što radi menjače još uvek radi? Da li rade samo automatike?
- srdjanyo
- Kontakt:
U svakom slučaju,izbegavajte ovaj servis gde sam ja popušio.Topla preporuka.srdjanyo napisao:Jeste bilo jeftinije,ali za polovan menjač mi niko od dobavljača nije davao konkretnu garanciju,a ovde sam dobio na 100000km.
Koji? Možda će meni trebati.
Ovih dana treba da pokupim auto, menjao sam kvačilo i zamajac, menjao ulje u menjaču. Majstor moj inače ne radi menjače, ali je na moju molbu otvorio menjač i video je da su ležajevi na snopu OK.
Kada preuzmem auto, proveriću da li opet ispada iz 4te prilikom težeg kočenja motorom. Ukoliko i dalje je ostao problem, onda su verovatno sinhroni, a za to će mi trebati majstor baš za menjače.
Inače meni su ležajevi na snopu 50e komad, a ima ih tri komada. Novi. Tih 38,000 mi je nekako puno.
Ovih dana treba da pokupim auto, menjao sam kvačilo i zamajac, menjao ulje u menjaču. Majstor moj inače ne radi menjače, ali je na moju molbu otvorio menjač i video je da su ležajevi na snopu OK.
Kada preuzmem auto, proveriću da li opet ispada iz 4te prilikom težeg kočenja motorom. Ukoliko i dalje je ostao problem, onda su verovatno sinhroni, a za to će mi trebati majstor baš za menjače.
Inače meni su ležajevi na snopu 50e komad, a ima ih tri komada. Novi. Tih 38,000 mi je nekako puno.
Oko 1000eur kvacilo i zamajac u MercedesuXepoj87 napisao:Ja ne smem da gledam cene tih delova za moj auto, samo se molim Bogu da ga promenim pre nego sto nesto.od toga ode
Sent from my Sony

To uopšte nije puno.
Mislim nije u odnosu na ostale brendove i u odnosu na servis van ovlašćenih servisa.
Nije taj mercedes ni tako skup za održavanje
Mislim nije u odnosu na ostale brendove i u odnosu na servis van ovlašćenih servisa.
Nije taj mercedes ni tako skup za održavanje

Kad je za Corsu staru 10 godina ista cena 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Focus do 2010, oko 15.000 bez druk lagera
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ne radi vise, a radili su samo automatike.nikaragva napisao:@dragvorl

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ok, jel može neko da preporuči servis za menjače NS i okolina?
Ukoliko mi zatreba naravno.
Ukoliko mi zatreba naravno.