Egzotični automobili na našim ulicama
Re: Egzotični automobili na našim ulicama
Bas tako Aco
Izgleda neverovatno mocno ...
Izgleda neverovatno mocno ...
Videcemo kako ce ga trziste prihvatiti. Meni je u toj klasi dobro da auto izgleda sto napucanije, al opet o ukusima se ne raspravlja.
Uzivo je jako mocan i najvise mi se svidja od nemacke trojke. Doduse, malo sam i nerealan jer je dosta brzi na startu i u ubrzanju od njih a to bi mi recimo u ovom momentu bilo najvece zanimanje u autu, ali svejedno bih pre da mi auto od 100.000e i vise izgleda wow nego da izgleda isto ko s paket od 3000e ili koliko god da kosta (ne morate proveravati, ne interesuje me
)
On mi je jedan od glavnih kandidata za porodicni auto kada budem imao svoju porodicu, naravno u tada aktuelnoj verziji, toliko sam odusevljen autom.
Nakon njega i GTRa ne bih vise gledao sportski autosa zadnjim pogonom, ne zato sto i dalje ne mislim da je zadnji pogon zanimljiviji vec mi se jednostavno na autu od 300ks stalno palila lampica kada ubrzavam, u m3 je vec ubijala, mogu da zamislim kako je na m5 tek, a da driftujem nemam vise zelje.
Uzivo je jako mocan i najvise mi se svidja od nemacke trojke. Doduse, malo sam i nerealan jer je dosta brzi na startu i u ubrzanju od njih a to bi mi recimo u ovom momentu bilo najvece zanimanje u autu, ali svejedno bih pre da mi auto od 100.000e i vise izgleda wow nego da izgleda isto ko s paket od 3000e ili koliko god da kosta (ne morate proveravati, ne interesuje me

On mi je jedan od glavnih kandidata za porodicni auto kada budem imao svoju porodicu, naravno u tada aktuelnoj verziji, toliko sam odusevljen autom.
Nakon njega i GTRa ne bih vise gledao sportski autosa zadnjim pogonom, ne zato sto i dalje ne mislim da je zadnji pogon zanimljiviji vec mi se jednostavno na autu od 300ks stalno palila lampica kada ubrzavam, u m3 je vec ubijala, mogu da zamislim kako je na m5 tek, a da driftujem nemam vise zelje.
Niko nije rekao da ne treba da bude wow ili bilo sta drugo, samo je moje misljenje da je previse dziberski odradjen i da me podseca na nesto iz tuning styling casopisa. Po meni takav stajling ne prilici jednoj luksuznoj nemackoj limuzini, a kamoli karavanu.
Ovo sve je moje i samo moje misljenje.
Sent from my Sony
Ovo sve je moje i samo moje misljenje.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Naravno, apsolutno razumem tvoje razmisljanje, al eto, ja bih pre da mi auto izgleda tako napucano (a ne vidim da rs6 ima neki fejl) nego da je isti kao a6 2.0 adrei style.
Prethodni je meni bio moćniji zato što je bio suptilniji al ne bih se bunio ni sa ovim.
Meni je prethodni bio dobar dok ga nisu pokupovali svi gastabajteri koji su ikada culi za auto, sada mi ga to ogadilo.
Plus, dizajn a6ice koju sam ja imao mi totalno zastarelo vec sada deluje pored ove nove.
Vlasnik ovog kaze da je prethodni bio brutalniji (ne brzi) i da je imao mnogo bolji zvuk.
Plus, dizajn a6ice koju sam ja imao mi totalno zastarelo vec sada deluje pored ove nove.
Vlasnik ovog kaze da je prethodni bio brutalniji (ne brzi) i da je imao mnogo bolji zvuk.
Vidjam dva nova rs karavana kod nas, jedan na cg table, jedan na bosanske ako se ne varam.
Aco, pobrkao si nesto sa performansama, rs6 je neprimetno sporiji od 63 amg 4matic limuzine, a neprimetno brzi.od.karavana, to jest, u praksi su svi isti.
Sent from my Sony
Aco, pobrkao si nesto sa performansama, rs6 je neprimetno sporiji od 63 amg 4matic limuzine, a neprimetno brzi.od.karavana, to jest, u praksi su svi isti.
Sent from my Sony
Ja na osnovu snimaka gledam, tu ih je bas cepao, kao sto je i rs7 pocepao m6.
Ako AMG ima pogon na 4 tocka onda verovatno i nije neka razlika, sa 2 je nebo i zemlja.
Ako AMG ima pogon na 4 tocka onda verovatno i nije neka razlika, sa 2 je nebo i zemlja.
Na niskim brzinama mora da bude brzi zbog.boljeg gripa, ali na vecim je verovatno 2wd brzi.od awd zbog manje tezine.
Pricam za isti auto sa 2wd i 4wd.
Sent from my Sony
Pricam za isti auto sa 2wd i 4wd.
Sent from my Sony
Poslednja izmena od Xepoj87 u 19 Jan 2015, 15:03, izmenjeno 1 put ukupno.
Heroju bas i nisi u pravu ...
http://youtu.be/Xm_RvrS67VU
http://youtu.be/Xm_RvrS67VU
Da, sad vidim na yt da je 63s amg brzi za nijansu.
U praksi je 2wd sranje za potezanje jer non stop kliza.
To se ne vidi na snimcima jer je uglavnom staza i super kvalitetan put, u praksi je sranje.
U praksi je 2wd sranje za potezanje jer non stop kliza.
To se ne vidi na snimcima jer je uglavnom staza i super kvalitetan put, u praksi je sranje.
@Raki
Prvo, da bi mi rekao da nisam u pravu, moras barem da naucis da razlikujes Mercedesove modele kola, a onda da razlikujes modele Amg verzija i pogona. Nigde nisam rekao da je cls 63 amg brzi od rs6, vec sam lepo rekao e 63 amg 4matic, sto znaci S verzija sa 5ks vise.od rs6ice i pogonom na sve tockove.
Te razlike o kojima ja pricam su delici sekunde u korist e klase ili rs6ice.
Sent from my Sony
Prvo, da bi mi rekao da nisam u pravu, moras barem da naucis da razlikujes Mercedesove modele kola, a onda da razlikujes modele Amg verzija i pogona. Nigde nisam rekao da je cls 63 amg brzi od rs6, vec sam lepo rekao e 63 amg 4matic, sto znaci S verzija sa 5ks vise.od rs6ice i pogonom na sve tockove.
Te razlike o kojima ja pricam su delici sekunde u korist e klase ili rs6ice.
Sent from my Sony
Poslednja izmena od Xepoj87 u 19 Jan 2015, 15:09, izmenjeno 1 put ukupno.
Eh pa otkud je S verzija default e63??
rs6 je od običnog e63 znatno i primetno brži
http://www.zeperfs.com/en/duel4452-4047.htm
dok je od e63 S 4matic što kažeš neprimetno brži
http://www.zeperfs.com/en/duel4452-4620.htm
Inače verovatno će i rs6 imati PLUS verziju pa će tek onda biti razlika.
rs6 je od običnog e63 znatno i primetno brži
http://www.zeperfs.com/en/duel4452-4047.htm
dok je od e63 S 4matic što kažeš neprimetno brži

http://www.zeperfs.com/en/duel4452-4620.htm
Inače verovatno će i rs6 imati PLUS verziju pa će tek onda biti razlika.
Ne kapiram zasto mora da se poredi slabija verzija?
Aca je spomenuo da mu je to bitno, tako da sam mu rekao da nije rs brzi.
Brzi je rs6 i od e350cdi.
Ok, bice brzi, ali ne vidim kakve veze to ima sa mojim odgovorom Aci?
Sent from my Sony
Aca je spomenuo da mu je to bitno, tako da sam mu rekao da nije rs brzi.
Brzi je rs6 i od e350cdi.
Ok, bice brzi, ali ne vidim kakve veze to ima sa mojim odgovorom Aci?
Sent from my Sony
Zaboravio sam bio da amg ima tu 4x4 verziju skroz. E klasa mi je ubedljivo najruzniji mercedes sada tako da ga ne bih nikad uzeo.