Kućni ljubimci i njihovi vlasnici
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Re: Kućni ljubimci i njihovi vlasnici
A jel mora kastracija? 

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Lep macan. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Za macora je to mnogo boljeTDI napisao:A jel mora kastracija?

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- TDI
- Banned
Ja sam imao macora 7-8 godina. Kacio sam slike u temi. Pre godinu i po dana, odjednom ga nema. Nije bas bio o cvetu mladosti, ali nije bio ni preterano mator. Ili je bio bolestan, a nikakve znake nije odavao, igrao se, sve kao i obicno, pa je otisao nedge da crkne. Ili ga je nesto udarilo.
Nije bio sterilisan. Bio je mnogo dobar i pametan. U kucu nije hteo da ulazi, desavalo se da ga pustim u garazu ili kotlarnicu kada je bas hladno da se ugreje i tu spava. Ali nikad nije izvrsio malu ili veliku nuzdu na tim mestima. Bio je glavni baja u kraju. Tukao se sa drugim macorima. Imao sam samo jedan problem kada ga je uhvatio neki pas i dosao je kuci sa krvlju oko vrata, a tragovi ugriza su se jasno videli. Ali intervenisao sam na vreme i uspeo je da se oporavi. I to relativno brzo.
Mogao sam uopste da ga ne hranim, on je umeo sam da se snadje. Ali sam ga hranio i to dobro. Imao je i jednu komsijsku macku sa kojom je bio u relativno stabilnoj vezi i nekoliko puta su imali macice
, a dokaz je to sto i sada po kraju vidjam par macaka koje lice na njega.
Nije bio sterilisan. Bio je mnogo dobar i pametan. U kucu nije hteo da ulazi, desavalo se da ga pustim u garazu ili kotlarnicu kada je bas hladno da se ugreje i tu spava. Ali nikad nije izvrsio malu ili veliku nuzdu na tim mestima. Bio je glavni baja u kraju. Tukao se sa drugim macorima. Imao sam samo jedan problem kada ga je uhvatio neki pas i dosao je kuci sa krvlju oko vrata, a tragovi ugriza su se jasno videli. Ali intervenisao sam na vreme i uspeo je da se oporavi. I to relativno brzo.
Mogao sam uopste da ga ne hranim, on je umeo sam da se snadje. Ali sam ga hranio i to dobro. Imao je i jednu komsijsku macku sa kojom je bio u relativno stabilnoj vezi i nekoliko puta su imali macice

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Prelep macan, mnogo gotivim kada imaju te šare ko lopovska maska
Cozmo, oće li izlaziti napolje?

Cozmo, oće li izlaziti napolje?
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/527740 ... e-do-njega
Ne kontam, kako ne mogu da ga izvuku?
Pa imaju stepenice do dole?!
Ne kontam, kako ne mogu da ga izvuku?
Pa imaju stepenice do dole?!
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Izgleda da je sam otisao dalje od dna sahta i nece da se vrati"Šaptač pasa", Dejan Miletić, ušao je u cevi kako bi pokušao da dođe do psa, međutim, kako javlja reporter "Blica" pas je ušao skoro 20 metara u cevi. Miletić je puzao nekoliko metara kroz cevi, međutim kako ne bi ostao bez vazduha morao je da izađe napolje.

Izgleda da se uvukao u horizontalni tunel u kojem su cevi. Mukica.
Kakav je to šaptač, kad ne moze da ga namami. Neka mu stave neki opijat u meso i sačekaju da ogladni. Posle ga samo iznesu.
On zaspi ko zna gde u tim cevima i ne mogu da mu priđu. Drugi problem je kako dozirati opijat izmorenom psu da ga uspava, a da ga ne ubije.
Pas uzeo kredit u svajcarcima 100%.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .

-------------------------
Nokia Lumia 1520 & TT
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- TDI
- Banned
Skoro sam kupio, ovaj put licno moje ljubimce. Dva papagaja, nimfe. Muzjaka i zenku. Mladi su, zivahni, jedu dobro, crvkucu...Jel ima neko na forumu da ima nimfe duze vreme?