Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Ma jok, kartice njih kostaju mnogo - osiguranje kratkorocnih kredita po karticama je skupo za banke. Transakcije su im cista lova, jos ako su elektronske milina.
I minusi po tekucim su im profitabilniji, zato ih guraju svima u ruke, biju ko nece.
I minusi po tekucim su im profitabilniji, zato ih guraju svima u ruke, biju ko nece.
Za minus su me nedavno prvi put zvali, uvek do sad sam dobijao sms. Svejedno, lepo smo se ispricali i svako na svoju stranu
To samo ko mora i ko ume da se kontrolise...
To samo ko mora i ko ume da se kontrolise...
- Rakhil
Meni je minus bas ograniceno upotrebljiva stvar, nikome ga ne preporucujem. Svaka kartica ima odlozeno beskamatno placanje koje bolje posluzi od minusa, minus je vise stvar navike u drustvu, kao cekovi.
Bus plus je genijalan sistem. Bio sam par dana u Svedskoj koja ima isti sistem, nemam sta da kazem sem da sve savrseno funkcionise kad je normalan narod.
Kad im budeš ostavljao ~5k rsd mesečno, a istovremeno ti propada firmina dopuna od 3200 - pitaću te.
- Rakhil
Mislim da Aca prica o tehnickom delu koji je sasvim ok
Beograđani cepajte biciklom na posao. Em ćete biti zdraviji, moći ćete više da pojedete, a što je najvažnije uvalićete kruti gradskom prevozu i bus plusu 
Lako je nekome iz Vojvodine to da kaze
Ovde i da si u top formi, mokar si do posla 
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Moguće, ne znam kako u saobraćaju. Ali daleko više volim da vozim po fg nego po ravnici. Doduše to su kilometarske ture, pa me smori ravnica.
Ponesi aktivni veš
I istuširaš se na poslu, imaš svoj ormarić, metalni.
Ponesi aktivni veš
I istuširaš se na poslu, imaš svoj ormarić, metalni.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
A tehnicki deo je bas kompleksan - ubilo se...Rakhil napisao:Mislim da Aca prica o tehnickom delu koji je sasvim ok
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Relativno je opravdano "zapostavljanje" toga, jer pruza velike mogucnosti za zloupotrebe do kojih bi doslo cim bi to postalo masovna pojava.Rakhil napisao:Mikrofinansiranje bi bilo sjajna opcija za vecinu ljudi, ali em nema pravne zastite na potrebnom nivou, em je legislativa restriktivna u korist tradicionalnih finansijskih institucija.
Ja ne volim da dugujem, ali volim da pozajmim, glupo mi da pare stoje i ne rade nista ako ja vec nemam vremena da ih vrtim....
Ko hoce moze ugovorom da regulise odnose, zbog sigurnosti, mada se tu vec onda javlja medjusobno nepoverenje
#stambeni_krediti
Zaboravljate jednu stvar: stambeni krediti su u principu najpovoljniji, ako se već morate zadužiti.
Sve i da dođemo do nekog ozbiljnog keša glupo bi bilo vratiti kredit i onda se npr. zadužiti za kola ili sl.
Zaboravljate jednu stvar: stambeni krediti su u principu najpovoljniji, ako se već morate zadužiti.
Sve i da dođemo do nekog ozbiljnog keša glupo bi bilo vratiti kredit i onda se npr. zadužiti za kola ili sl.
Najbolje je dići stambeni krediti i kupiti auto 
Kupiš gajbu na kredit, prodaš je za keš i pravac Jamajka.
Nemam ništa protiv kredita, čak ih vrlo rado koristim kad su smisleni. Naročito obožavam subvencionisane.
Do sada sam uzeo dva automobila i nameštaj na subvencionisane kredite.
Najviše volim one beskamatne za tehniku. Suštinski to nisu krediti nego kreditna kartica, ali igraju ulogu kredita.
Nemam ništa protiv kredita, čak ih vrlo rado koristim kad su smisleni. Naročito obožavam subvencionisane.
Do sada sam uzeo dva automobila i nameštaj na subvencionisane kredite.
Najviše volim one beskamatne za tehniku. Suštinski to nisu krediti nego kreditna kartica, ali igraju ulogu kredita.
- Sinisa92
- Pridružio se: 01 Avg 2014, 00:03
- Garaža: Omega 2.0 16v http://forum.garaza.rs/viewtopic.php?t=2996