Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
I tako ja subvencionisem Pajinu potrosnju, a niko me ne pita hocu li. Jos mu to nije dosta, nego narucuje sranja za autobus na moju kreditnu, pa gde to ima....
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Pa dobro...ostane 1-2k evra pa kupiš ženi auto...to je ok.
Ja sam imao u planu sledeću varijantu - u slučaju kupovine neke kuće ili stana, išao bih na tu varijantu da uzmem malo više para iz banke (do 5000 e), za eventualne "popravke" i neko manje renoviranje (stolarija, pločice i slično....).
Ja sam imao u planu sledeću varijantu - u slučaju kupovine neke kuće ili stana, išao bih na tu varijantu da uzmem malo više para iz banke (do 5000 e), za eventualne "popravke" i neko manje renoviranje (stolarija, pločice i slično....).
Krediti su super ako se koriste umereno i pametno. Nemojte mesati kes kredite koji se koriste za tekucu potrosnju i one za investiranje (stan, privatni biznis i sl.).
Kes krediti koji se trose za nepotrebne gluposti su opasni. Znam ljude koji su u velikim g* zbog takvih kredita i to ne u Srbiji. Sad su im svima krive banke a ne licna pohlepa.
Inace, priemtio sam da se "posteni srpski domacin" plasi samo dve stvari... kredita i poreznika
Kes krediti koji se trose za nepotrebne gluposti su opasni. Znam ljude koji su u velikim g* zbog takvih kredita i to ne u Srbiji. Sad su im svima krive banke a ne licna pohlepa.
Inace, priemtio sam da se "posteni srpski domacin" plasi samo dve stvari... kredita i poreznika
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Tako je.Floyd napisao:Krediti su super ako se koriste umereno i pametno. Nemojte mesati kes kredite koji se koriste za tekucu potrosnju i one za investiranje (stan, privatni biznis i sl.).
Promaju si zaboravio.Floyd napisao:Inace, priemtio sam da se "posteni srpski domacin" plasi samo dve stvari... kredita i poreznika
Misliš zloupotrebljavam kreditnu tvoje žene da naručujem sranja za auto moje žene.Rakhil napisao:I tako ja subvencionisem Pajinu potrosnju, a niko me ne pita hocu li. Jos mu to nije dosta, nego narucuje sranja za autobus na moju kreditnu, pa gde to ima....
Dobar si čovek, mada ostavljaš utisak teškog drkadžije.
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Kreditna treba da posluzi da se planirana kupovina radi likvidnosti podeli na rate ili za nepredvidjenu potrosnju. Podelis na rate, iskoristis grace period i eskiviras kamatu.
Dozvoljeni minus je za ljude koji imaju averziju od kartica, plase se, vole da imaju kes kod sebe, samo sto je cena previsoka.
Poredjenje kreditna vs dozvoljeni. Zakucas se sa limitom na kartici do kraja, tj recimo citavu platu. Iskoristis grace period bez obracuna kamate i prebacis platu na karticu, nema kamate.
Ista situacija sa dozovljenim minusom, placas kamatu od 30-40% ili koliko je vec sad.
Dozvoljeni minus je za ljude koji imaju averziju od kartica, plase se, vole da imaju kes kod sebe, samo sto je cena previsoka.
Poredjenje kreditna vs dozvoljeni. Zakucas se sa limitom na kartici do kraja, tj recimo citavu platu. Iskoristis grace period bez obracuna kamate i prebacis platu na karticu, nema kamate.
Ista situacija sa dozovljenim minusom, placas kamatu od 30-40% ili koliko je vec sad.
I plivajući zamajac.Paja napisao:Promaju si zaboravio.Floyd napisao:Inace, priemtio sam da se "posteni srpski domacin" plasi samo dve stvari... kredita i poreznika
Paja napisao:Promaju si zaboravio.Floyd napisao:Inace, priemtio sam da se "posteni srpski domacin" plasi samo dve stvari... kredita i poreznika
A plivajući zamajac?
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Plivajući zamajac će uskoro ući u grupu endemskih strahova. 
Širim haos!
kad ste kod tog subvencionisanja, neka drzava subvencionise duznike u francima, ako vam je tako lakse nazvati 
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Mora da se subvencionise onda i prvi zamenjeni plivazjuci zamajac. Da se smanji stres i poveca kvalitet zivota. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
I Denso dizne za D4D 
TT
TT
i bobine za renole i ulje za tfsi, i sedista ventila za fordaljke ko vozi na plin, ali samo pola iznosa posto se sise stiskaju i nece da voze na benzin 
Neozbiljni ste