Egzotični automobili na našim ulicama
Re: Egzotični automobili na našim ulicama
kako se bori GTI sa toliko konja na prednjoj vuci? 

Poslednja izmena od ADrei u 21 Jan 2015, 23:13, izmenjeno 1 put ukupno.
Paaa, naginje na tu stranu, al uvek bih da probam novo
VOzio sam veceras ortakov 106 GTI, mrzelo me da isterujem auto iz garaze. Voleo bih da imam tako nesto. Ali bih i dalje uvek pre izabrao kabrio nego hh. Samo ja to otvoreno kazem, a ne ko Milos, kupi HH da pomisle ljudi da je normalan, a motor se skoreo.

VOzio sam veceras ortakov 106 GTI, mrzelo me da isterujem auto iz garaze. Voleo bih da imam tako nesto. Ali bih i dalje uvek pre izabrao kabrio nego hh. Samo ja to otvoreno kazem, a ne ko Milos, kupi HH da pomisle ljudi da je normalan, a motor se skoreo.
Ima klizanja, sad je zreo za neki polu-slik...ADrei napisao:kako se bori GTI sa toliko konja na prednjoj vuci?

Tapatalk Post
bio je neki popust u MTMu pa sam razmisljao da uradim cip na A5, ne znam sta ce mi ali sam znao da se moj auto ne bi sastavio sa 270ps
navodno ide 6.2s do 100kmh posle cipa

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Uzeo bi on 5-icu pogrebnjaka.Markoni napisao:Da nije to previse sportski auto za tebe?NexT napisao:
Sve te vase hh bih menjao za Acinu peticu.

Širim haos!
Pa sa valjcima bi se sastavio sigurno, oni mu ubiju 20 KS...ADrei napisao:bio je neki popust u MTMu pa sam razmisljao da uradim cip na A5, ne znam sta ce mi ali sam znao da se moj auto ne bi sastavio sa 270ps![]()

Tapatalk Post
Kad ja rekoh da je petica sranje, nešto si ti pobrkao?Floyd napisao:Bolje da kupi GTR
Edit: Tako je Nexte, samo ne 5icu jer Aca kaže da je sranje. Ja bih E350

Petica je daleko bolja od četvorke i po materijalima i po izradi i po utisku u vožnji, auti su nebo i zemlja. Mislim da je ova petica baš baš dobra, mada koliko sam skapirao Markoniju je ista kao A6 3.0 s line, a drugaru sa RS6icom je malo bolji audi (juče je prvi put vozio peticu pa smo diskutovali). Ne mislim za njega da je subjektivan jer je nahvalio i neke stvari na petici a i znam po pričama da je prilično objektivan. Opet, i on i neki drugi drug i Markoni se slažu da M ili S paket drastično utiču na auto. Tom drugom drugu je petica bolja u svakom segmentu od A6 3.0. Sve u svemu, ja kao izuzetno objektivna osoba (nije da se hvalim ali uvek iznesem sve mane proizvoda koji koristim) mislim da je razlika realno mizerna.
Enterijer u RS6 je po meni bolji nego u mojoj petici, e sad šta od toga bi išlo u 3.0 dizel tako da košta kao moja petica ne znam, ali eto, u RS6 je za sada bolji. Opet, ako tog RS6 uporedim sa 640GC koji sam vozio od delte par dana, 640 mi je bio sa boljim enterijerom, a on je bio tu oko 120.000e, dakle ispadne da i tu samo od novca zavisi a da svi umeju da naprave vrh proizvod.
Zezam se... u vezi onog da ne može kroz vodu 
5ica je super auto... da mi nije veliki i pomalo dosadan (kao i svi premijumi iz tog segmenta) bio bi mi u izboru za sledeći auto.
Što se RS6 tiče, skidam kapu za performanse ali to je poslednji auto koji bih kupio u toj klasi.

5ica je super auto... da mi nije veliki i pomalo dosadan (kao i svi premijumi iz tog segmenta) bio bi mi u izboru za sledeći auto.
Što se RS6 tiče, skidam kapu za performanse ali to je poslednji auto koji bih kupio u toj klasi.
Tako sam i ja mislio do skoro 
Sada mi je toliko originalno sto je karavan da nema dalje. M5 mi se ne svidja jer mislim da mu je zadnja vuca ozbiljna mana (zasto bi iko driftovao auto od 5 metara) a e klasa mi je jednostavno ruzna.
RS6 tako puca kad koci (downshift) da to nije normalno, Heroj ga je cuo a da je bio par auta iza na autoputu sa zatvorenim prozorima. Napolju je to pucanje toliko glasno da se svi okrenu u krugu od xxx metara, bas smo gledali posle dok smo jeli, cimaju se ljudi, ne znaju sta je.
Uzivo mi izgleda u fazonu may the force be with you, ima jasne linije i svetla su bolesna.
I naravno, poveo sam tri druga sa sobom koji su sva tri bili u fazonu: "jebote jel moze ovoliki karavan ovako da ide".
Naravno, slicne reakcije bi izazvali i M5 i AMG (ne znam doduse koliko pucaju) ali sa M5 bi se juce na mokrom putu slikali samo a za e klasu da se ne ponavljam.

Sada mi je toliko originalno sto je karavan da nema dalje. M5 mi se ne svidja jer mislim da mu je zadnja vuca ozbiljna mana (zasto bi iko driftovao auto od 5 metara) a e klasa mi je jednostavno ruzna.
RS6 tako puca kad koci (downshift) da to nije normalno, Heroj ga je cuo a da je bio par auta iza na autoputu sa zatvorenim prozorima. Napolju je to pucanje toliko glasno da se svi okrenu u krugu od xxx metara, bas smo gledali posle dok smo jeli, cimaju se ljudi, ne znaju sta je.
Uzivo mi izgleda u fazonu may the force be with you, ima jasne linije i svetla su bolesna.
I naravno, poveo sam tri druga sa sobom koji su sva tri bili u fazonu: "jebote jel moze ovoliki karavan ovako da ide".
Naravno, slicne reakcije bi izazvali i M5 i AMG (ne znam doduse koliko pucaju) ali sa M5 bi se juce na mokrom putu slikali samo a za e klasu da se ne ponavljam.
To što imaš AWD ne znači da trebaš izazivati sudbinu.
Nemas pojma koliko uzivam dok citam tvoje pisanje i objektivnost Aco 

Raki, hvala
HKS, nisam ja rekao da ne moze on da zadriftuje ili da se slupa u krivini. Meni je Dusan Borkovic driftovao i sa lancerom evo i sa nisanom gtr. Evo je driftovao tako sto je ulazio u krivine pod punim gasom i bezao tockovima i to je stvarno ludost da amater proba, mislim da nema teoretske sanse da zadrzi auto kad mu tako pobegne.
Sa nisanom gtr je zadriftovao kada smo isli od moje kuce, ulazeci u prvu bocnu ulicu. Ta ulica je jako klizavog puta i u njoj ne mogu ni sa 420d da dam pun gas, pali se kontrola. Dusan je u nju krenuo iz mesta (imali stop iz moje ulice, on je skrenuo na desno i dao pun gas za vreme skretanja) i bukvalno isao preko 50 metara bocno, pri tom takvom silinom ubrzavajuci da 2wd auto tu ne moze tako da ubrzava. To je kombinacija 4x4 i vrhunskog vozaca.
Za mene je 4x4 prednost sto on moze po kisi ili tako losoj ulici da da maksimalnu snagu i to je stvarno lep osecaj. Drift sa 4x4 mislim da niko ko nije profi vozac niti zna niti treba da zna, to je vec ludost.
Ako se zna da smo isli samo pravo, vise smo iscikavali sudbinu i Marko i Drale i ja nego taj RS6.
Plus, taj s rs6 svakako bolje vozi nego ja, em se bavio voznjom, em ima snimaka kada driftuje s5 po snegu ali ne zajebanciju vec po stazi (autokomerc) i vidi se da ima odlicnu kontrolu.

HKS, nisam ja rekao da ne moze on da zadriftuje ili da se slupa u krivini. Meni je Dusan Borkovic driftovao i sa lancerom evo i sa nisanom gtr. Evo je driftovao tako sto je ulazio u krivine pod punim gasom i bezao tockovima i to je stvarno ludost da amater proba, mislim da nema teoretske sanse da zadrzi auto kad mu tako pobegne.
Sa nisanom gtr je zadriftovao kada smo isli od moje kuce, ulazeci u prvu bocnu ulicu. Ta ulica je jako klizavog puta i u njoj ne mogu ni sa 420d da dam pun gas, pali se kontrola. Dusan je u nju krenuo iz mesta (imali stop iz moje ulice, on je skrenuo na desno i dao pun gas za vreme skretanja) i bukvalno isao preko 50 metara bocno, pri tom takvom silinom ubrzavajuci da 2wd auto tu ne moze tako da ubrzava. To je kombinacija 4x4 i vrhunskog vozaca.
Za mene je 4x4 prednost sto on moze po kisi ili tako losoj ulici da da maksimalnu snagu i to je stvarno lep osecaj. Drift sa 4x4 mislim da niko ko nije profi vozac niti zna niti treba da zna, to je vec ludost.
Ako se zna da smo isli samo pravo, vise smo iscikavali sudbinu i Marko i Drale i ja nego taj RS6.
Plus, taj s rs6 svakako bolje vozi nego ja, em se bavio voznjom, em ima snimaka kada driftuje s5 po snegu ali ne zajebanciju vec po stazi (autokomerc) i vidi se da ima odlicnu kontrolu.
Pre bih ja 5icu M paket nego A6 S lineAcaKayak napisao:mada koliko sam skapirao Markoniju je ista kao A6 3.0 s line

Kada bi bila varijanta bez sportskih paketa onda bih pre A6...
Tapatalk Post
Aco, s moje tacke gledista, sve to sto pises za RS6 nije primereno za auto te klase.
Za RS3,4 - svakako, za 6 ne.
Jos kad vidim Quattro natpis na braniku, bude me sramota u ime dizajnera.
Da je to neki vlasnik uradio, a ne fabrika, bio bi u Cuning temi....
Za RS3,4 - svakako, za 6 ne.
Jos kad vidim Quattro natpis na braniku, bude me sramota u ime dizajnera.
Da je to neki vlasnik uradio, a ne fabrika, bio bi u Cuning temi....
O tom quattro znaku je bilo diskusije, uzivo se ne vidi skoro. Svakako je stvar ukusa sta se kome svidja.
RS6 je samo super brz auto, za sve ostalo je pretezak, nema tu ne znam kakve sportske voznje. To mu je po meni jedina mana i to ako se gleda kao sportski auto. Opet, pitanje je sta ko voli, a onaj ko voli luksuz moze umesto tog rs6 da uzme s500 i to je to
Slazem se da je rs/m/amg model s porastom klase sve gluplji izbor, ali kao all in auto je rs6 super, bar za neko moje shvatanje auta.
Mare, znam da si pricao da nije neka velika razlika, nisam sve zapamtio
RS6 je samo super brz auto, za sve ostalo je pretezak, nema tu ne znam kakve sportske voznje. To mu je po meni jedina mana i to ako se gleda kao sportski auto. Opet, pitanje je sta ko voli, a onaj ko voli luksuz moze umesto tog rs6 da uzme s500 i to je to

Slazem se da je rs/m/amg model s porastom klase sve gluplji izbor, ali kao all in auto je rs6 super, bar za neko moje shvatanje auta.
Mare, znam da si pricao da nije neka velika razlika, nisam sve zapamtio