profesorPROST napisao:Danas video Laneta Gutovića vozi belu Hondu Accord model 2009.+
Ima oznaku Type S, ali samo jedan auspuh i to onaj dizelski na dole
Ja sam ga video pre neku godinu kako vozi neki vojni kamion .
profesorPROST napisao:Danas video Laneta Gutovića vozi belu Hondu Accord model 2009.+
Ima oznaku Type S, ali samo jedan auspuh i to onaj dizelski na dole
Ja sam ga video pre neku godinu kako vozi neki vojni kamion .
Ima ili je imao vojnu 150ku pa kad je isteruje iz dvorišta u rikverc napravi potpuni kolaps u Vojvode Stepe
Potpredsednik Srpske napredne stranke, Goran Knežević, najplaćeniji je direktor sa mesečnom platom od 1.079.920 dinara!
...
Ima dva automobila, Reno Megan kupljen 2004. godine i automobil marke Kia koji je kupio 2014. godine, verovatno od ove nenormalne plate. Na bankovnom računu ima ušteđevine, ali nije naveden tačan iznos.
...
Dobar upgrade
Poslednja izmena od Kornjaca Rade u 22 Jan 2015, 16:59, izmenjeno 2 puta ukupno.
Uroš S. napisao:Eks ministar Knežević(onaj što je bio u pritvoru pola godine) novi X5 4.0d u nekoj boles' opremi(kapiram da s tim motorom ni nema klot).
Huawei P6 TT
Ima klot (sta god znacio klot za X5 )... tek je M50d sa malo vise opreme u startu.
Racunaj da na pocetnu cenu, bez problema moze da se ubaci opreme za 30% vrednosti i to bez Individual zajebancija.