A Raki voli da cita postove jer hvalis audi
Meni su svi u toj klasi malo pointless, mada e klasa 4matic najmanje. Kao sto ima logike reci da ko kupuje tu klasu nece da driftuje, tako i onaj ko daje tolike pare ne zeli karavan i to kao iz need for speed. Za oba ima kupaca,ali se ista logika moze primeniti
Poslednja izmena od stefanan u 22 Jan 2015, 09:57, izmenjeno 1 put ukupno.
Ja mislim da je drift medju kupcima te klase zapravo dosta rasprostranjena zanimacija
Koliko taj 4x4 daje.na sigurnosti, toliko oduzima neke stvari, kao sto je.bolje lezanje u krivinama, dodaje tezinu, u.nekoj meri ubija fun faktor...
I ako bih i ja najverovatnije tu uzeo 4x4, ne zato sto vise zelim, nego zato sto su moj stil voznje i lokacija kao stvoreni da pokazu prednosti istog.
Off:
Stefane, jeL hvali Audi? Really?
Sent from my Sony
Poslednja izmena od Xepoj87 u 22 Jan 2015, 09:57, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Brate, ja ustao juce u 12 popodne i jos nisam spavao, nemoj meni da prodajes te fore, nego skini skorpiju, onepismenila te, postaces krezavac sa parkinga Sava Centra uskoro
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ne nije to Stefane ... Nego prosto nacin na koji on objasnjava je savrsen... Kao da si i ti prisutan tamo
Nesto je bolje zbog toga i toga. Lepo objasnjenje. To ti je zato to i to ! Zbog toga a i po meni je jako objektivan, jer se vozio i vozio je razno razna auta pa tako ima lepo uvid u sve.
Xepoj87 napisao:Brate, ja ustao juce u 12 popodne i jos nisam spavao, nemoj meni da prodajes te fore, nego skini skorpiju, onepismenila te, postaces krezavac sa parkinga Sava Centra uskoro
Pazi Stefane, uvek moze da se gleda iz milion uglova, pitanje je sta zelis da gledas. To sta narod voli i kupci zele je cak i najlakse utvrditi, vidis broj prodatih vozila i cao.
To sto se meni stil rs6 svidja sa sve quattro znakom napred koji je realno jak brend (jbg, kad platis nike majcu 5000 dinara onda ti je bitno da se vidi nike na njoj) ne znaci da je Next lud jer mu je to seljana ili je Heroj lud sto mu auto za tu klasu izgleda prenapucano. Svako ima svoje zelje koje neki auto vise ili manje ispunjava.
Da znam da cu ici na stazu s tim autom, ne bih uzeo ni rs6 ni m5, ali bih pre uzeo M5.
U ovom RS6 kad vidim sediste za bebu pozadi, kad znam da mi se petica zanela na autoputu ove godine po snegu, kad znam da mi se M3 iz cista mira izokretao na ulici kao Jeremy Clarksonu onaj 135 u poredjenju s golfom, jednostavno mi nekako taj RS6 probudi sliku u glavi kako s porodicom odes na neku planinu, imas mesta za stvari jer je karavan, ostavis zenu i dete u hotelu u koji nisi imao problem da dodjes iako je vukojebina i odes da uzivas autom za svoju dusu, ide kao lud, cuje se do jaja, mozes da se zajebavas u snegu, mozes sta hoces.
Ne kazem da to ne moze sa bil okojim autom, ali nekako mi je to asocijacija ovde.
Naravno,ali onda se vec dolazi u domen subjektivnog. Objektivna prednost je kvatro i sto je karavan, minus je sto je ceo look at me i sto je rs,po meni su te dve stvari cista suprotnost njegovim prednosti ako me kapiras.
Na kraju se sve svodi na to kome sta treba,meni nijedan ne bi bio izbor da imam pare za to
Zasto je objektivan minus look at me? Pa vecina ljudi kad plati auto 130.000e zeli da bude look at me fazon.
Objektivno je da kazes jedan auto od drugog je brzi jer realno jeste brzi. Objektivna je prakticnost. Objektivna je izrada. Izgled nikako ne moze da bude objektivan kad svako gleda nesto na svoj nacin. Meni se alfa romeo 4c ne svidja nesto preterano recimo i ja njemu izgled ne mogu da svrstam kao veliki plus, to je samo banalan primer.