Egzotični automobili na našim ulicama
Re: Egzotični automobili na našim ulicama
Dragane je li trenutni vlasnik st-a pre posedovao pt cruiser-a sa BG-MAT tablicama?
Pa nisu dizel motori krivi sto ih ima puno na ulicama i sto svaki krsteni moze da isprasi tvog astmaticara. Opusti se bre... zivot je kratak da ga provedes u mrznji prema nekome / necemuDusan napisao:Previse je kratak zivot da se vozi dizlo, ako si u mogucnosti da vozis nesto bolje.
Ne razumem opsesiju dizelima, cak i u ovim imaginarnim pricama o automobilima od 100.000+ evra.

Nemam nista protiv dizela, ali mi je zanimljivo kako uvuces dizlo i u pricu sa RS6 i M5.
A u asmaticara nisam seo skoro godinu dana.

A u asmaticara nisam seo skoro godinu dana.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Pa bzv sam naveo 3.0 TDI jer je to najcesci motor u A6. Mogao sam da napisem 2.0 TFSI ili 3.0 TFSI... ali se sustina ne menja.
Ako trazimo racionalno u takvom autu, onda su ML63 AMG i X5M jos bolji izbor.
Pitah drugara, jeste to taj ST. Odlicno izgleda u ovoj boji. Duplo je lepsi nego kao crni...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
ML ima hladjeni cupholder,najbolji izum u automobilu ikadaFloyd napisao:Pa bzv sam naveo 3.0 TDI jer je to najcesci motor u A6. Mogao sam da napisem 2.0 TFSI ili 3.0 TFSI... ali se sustina ne menja.

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Floyd napisao:Pa bzv sam naveo 3.0 TDI jer je to najcesci motor u A6. Mogao sam da napisem 2.0 TFSI ili 3.0 TFSI... ali se sustina ne menja.
Ako sad idemo u krajnosti, zašto bi A6 bio racionalan? Dacia je najracionalniji izbor onda...
Haha ne znam, ni koja je krvna grupa :-DStjepa napisao:Dragane je li trenutni vlasnik st-a pre posedovao pt cruiser-a sa BG-MAT tablicama?
Mislim da je vozio mondea pre ovog...
Pa to ako ste vi toliki fanovi da imate dva auta pa menjate cas jedan cas drugi, ja nisam.
Onaj ko ima para da kupi rs6 bez da odvaja sebi sta da jede vec da ga kupi kao nesto sto mu ne opterecuje budzet sigurno nema problem za servis i za gorivo.
Racionalna kupovina kao all in one auto sam pisao, ne secam se da sam pominjao finansije, tako da je i tu bezveze sto mi to pominjete.
To sto svako pise neki imaginarni scenario je jedna stvar, onda shvatis da nemas stazu, da je 90% ulica sa slabim gripom, da bi sam taj sporedni gtr pravio troskove kao rs6, da moras da ides da se jebavas sa servisom u drugoj drzavi, da ne moze niko da sedne iza, onda skontas da si se malo zajebao.
Ja i dalje mislim da je gtr sjajan auto, ali da moje pominjanje rs6ice neko poredi sa posedovanjem gtra u Srbiji i jos jednog pored auta mi je budi bog s nama.
Ako se rs6 digne chipom na 720ks tek onda je kupovina gtra zanemarljiva jer auti idu identicno, a ako neko pomene stazu u Srbiji nek ne ocekuje da nastavim diskusiju.
Onaj ko ima para da kupi rs6 bez da odvaja sebi sta da jede vec da ga kupi kao nesto sto mu ne opterecuje budzet sigurno nema problem za servis i za gorivo.
Racionalna kupovina kao all in one auto sam pisao, ne secam se da sam pominjao finansije, tako da je i tu bezveze sto mi to pominjete.
To sto svako pise neki imaginarni scenario je jedna stvar, onda shvatis da nemas stazu, da je 90% ulica sa slabim gripom, da bi sam taj sporedni gtr pravio troskove kao rs6, da moras da ides da se jebavas sa servisom u drugoj drzavi, da ne moze niko da sedne iza, onda skontas da si se malo zajebao.
Ja i dalje mislim da je gtr sjajan auto, ali da moje pominjanje rs6ice neko poredi sa posedovanjem gtra u Srbiji i jos jednog pored auta mi je budi bog s nama.
Ako se rs6 digne chipom na 720ks tek onda je kupovina gtra zanemarljiva jer auti idu identicno, a ako neko pomene stazu u Srbiji nek ne ocekuje da nastavim diskusiju.
Lagano bih kupio FF kao all-rounder. Msm, ako vec pricamo o tome da finansije nisu problem. 

Pao je i meni na pamet, samo je ipak on daleko od ovoga o čemu mi pričamo 

200k daleko. 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
To obavezno da proverišdragan napisao:Haha ne znam, ni koja je krvna grupa :-D

Pitao sam onako usput, jer na osnovu tvog posta pretpostavih da znaš ko ga vozi. Nije ni bitno.

Kaži lepo da ti se sviđa RS6 i rešen problemAcaKayak napisao:Pa to ako ste vi toliki fanovi da imate dva auta pa menjate cas jedan cas drugi, ja nisam.

Meni se ne sviđa nijedan karavan, posebno ne E segmenta, pa sve neka ima i 1200 ks

Voze ljudi i 911 ili M6 kao jedini auto bez problema.
Zasto stavljas M6 i 911 u isti kontekst sa RS6 kada ne mogu da se porede po upotrebljivosti?