@ADrei
RS7 je vec dosta lepsi ali Nemci su cudo... loze se na te karavane, samo iz njima znanih razloga. Najjace je kad cujem argument da karavan izgleda sportski

Bas skoro pricam sa kolegom koji je narucio novi Passat karavan i pitam ga zasto nije sacekao novi CC... on kaze ok je CC ali ovaj je prakticniji i zgleda sportskije od CC-a
AcaKayak napisao:Floyd, ne znam, zavisi od auta. Samim tim sto za karavan auto govoris lubenicar pokazujes da imas nesto protiv toga, sto znaci da nisi realan sto znaci da te necu vise ubedjivati. Jbg, i ja sam takav kad su u pitanju Cobe Bryant patike, svi koji igraju kosarku ih hvale ali ja sam sebi u glavu utuvio da je on plagijat Jordana i zbog te subjektivnosti ih ne slusam.
Pa imam... kao sto rekoh, ne svidjaju mi se karavani, posebno ne E segmenta. Vozio sam dva dana 530xd karavan dok je moj bio na servisu i smorio se tim autom. Ne odgovra mi tolika zapremina prostora unutra... osecam se kao da vozim kombi.
@Dusane
Ja moju biciklu transportujem u 3ojki. Pusti me tih nemackih fora kao treba im a uvek im zvrji prazan onaj prostor iznad zavese. Pricao sam sa mnogima i njima se taj oblik karoserije dopada, sto je ok ali ne prihvatam nicije sablone.
BTW, koliko to mladih vozi RS6?
Ja ovde nisam video ni jednog. Uglavnom su za volanom ljudi sa +40 godina u odelu. Mladi koji dobro zaradjuju voze RS5, M4, 911 itd.