Xepoj87 napisao:Ne, za telefone nije isto.
Sada mi je 1.2-1.6 gb zauzeto bez aktivnih aplikacija.
Vremenom aplikacije jedu vise memorije. Da ne pricamo o updateu osa.
Sent from my Sony
Pa dobro al za komp uvek mozes da koristis stare verzije koje ce raditi ok
Jel zna neko mozda zasto ne mogu da rotiram ekran u portrait mode? HP laptop, Intel HD 4000 i Nvidia 640m, Win 7 64bit.
Kada idem u Screen resolution > Advanced settings > Intel HD Graphic Control Panel, postoji opcija rotate ali je siva. Probao i u Intelovom softwareu za podesavanje tu ne posotji uopste opcija. Imam najnovije drivere za obe graficke karte.
Jel postoji neka opcija da zarotiram? Koristim dva eksterna 22'' 1080p philips monitora, jedan mi treba u Portrait mode-u.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
treba mi laptop na kom cu moci da radim u autocadu, archicadu, Corelu, photoshopu, sony vegas i sl... drug mi je preporucio ovaj, sta mislite kakav je i jel moze nesto bolje za tu cenu
kakva je ova grafika i jel je to najbitnije da gledam?
Grafička je srednje do vrlo bedna. Ne znam koliko su ti programi GPU intenzivni a mislim da su vrlo. Ovo ti je neki entry level entry levela dedikejted grafičkih.
Nije ovo lose, al je skupo. Za tu lovu, tacnije nekih 8000 dinara manje sam nasao Asus N551JK sa HQ procesorom i GTX grafikom. Plus je ovde rezolucija 1366X768, a u toj klasi cenovnoj je HD ko dobar dan
Imas ih u vise verzija, sa 4-8-16 gb rama i razlicitim hardovima, pa cene idu od 100 do 130k. Potrazi na ITsvet.com pa vidi gde ima koji na stanju. Nije taj Asus ni bitan, nego je ilustracija da je Fujitsu skup, a i nije neka marka realno
Vidi u Monitoru, imaju bas dobre cene koliko vidim. Za to sto si naveo ti treba tri brda rama, ali to je najlakse dodati pa se ne opterecuj. Procesor juri Q, sto kaze nidza
Za RAM u laptopu nije tako lako kao u desktopu. U lakšoj varijanti su već popunjeni svi slotovi, pa moraš bar jedan modul da baciš prilikom apgrejda. U težoj ploča ima limit pa ne može npr. više od 4gb. Treba dobro proveriti.