Puzo81 napisao:Sto se mene tice najbolja patika za voznju (ali model bez ferrari znaka).Pedale se osecaju samo tako
Odlicne, imao sam 4-5 parova iz te serije kao klinac, mozda i vise mada vec dugo mi se ne svidja taj dizajn.
to su patike da budes u SPEED-u, meni su bile uvek ogavne, da prostis, jer su sve pravljene pored ovih FERARI, na istu foru, samo neke crne, sa belim, neke bele, neke belo zute... ali su tanke i bas bezlicne. secam se moj drug dao za njih 12 -14 hiljada, pre par godina...
100 zena 200 sisa ....kad bi svi imali isti ukus hebo onda zivot.
Imao sam platneni model bez ferari znaka koji mi je ogavan.Taj model sam uzeo pre svega za voznju auta dok za setnju nisu,naveo sam da ubijaju pete jer im je pretanak djon ( a ja imam 100kg).
jeste pravi puma patike za voznju, ali to su one duboke, sa ojacanom petom za dobru voznjum, da ne bude bola jer je noga u tom losem polozaju po istum a opet da bude osecajan vrh stopala, da osetis pedale.
dragvorl napisao:kada obuku patike, majicu trenerku, carape i kapu i to sve sa Ferrari ili nekim drugim znakom.
Nikad necu zaboraviti "baju" na bazenu kad je izvadio telefon sa gumenom Ferrari futrolom, naravno Ferrari crvene boje.. A bio je dobar "baja", cerka je rekla da joj "onaj cika lici na Supermena" ili drugim recima "covek-kornet"
Kada je neko glup, ne možete mu to ni dokazati... D. Radović
Kupio pre dva dana Adidas AdiStar Solution 2 na akciji u Đaku-u: http://www.djaksport.com/default.aspx?nodeid=601&p=8469
Patika do sad najbolja i najudobnija za trčanje i trening, meni odgovara ovaj model jer imam podpronaciju (gazim petom desnim krajem, na đonu desna strana mi je uvek više izlizana), sa ovim modelom toga nema, jer je đon FORMOTION i dizajniran tako da iako se zgazi na petu desnom stranom prebacuje na prste zahvaljujući đonu, novoj tehnologiji, torziji i gomili nekih džidža. Guma na đonu je Continental kao guma za kola, da patika ne proklizava...
Patika ima svaku moju preporuku, na akciji je jer je prošlogodišnji model, ovogodišnji model je 16k din a ima jednu novu liniju i Continental znak na đonu je na drugom mestu. Od ovog modela meni je jedino bolja za trčanje Mizuno Wave Enigma, ali i cifra ovde je 18k din
My precious
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
noob napisao:Kupio pre dva dana Adidas AdiStar Solution 2 na akciji u Đaku-u: http://www.djaksport.com/default.aspx?nodeid=601&p=8469
Patika do sad najbolja i najudobnija za trčanje i trening, meni odgovara ovaj model jer imam podpronaciju (gazim petom desnim krajem, na đonu desna strana mi je uvek više izlizana), sa ovim modelom toga nema, jer je đon FORMOTION i dizajniran tako da iako se zgazi na petu desnom stranom prebacuje na prste zahvaljujući đonu, novoj tehnologiji, torziji i gomili nekih džidža. Guma na đonu je Continental kao guma za kola, da patika ne proklizava...
Sto se tice te deformacije na djonu, meni se desava od voznje kola