Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
Re: Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
restoran milagro - http://www.restoranmilagro.com/jelovnik/jelovnik.html
Probao sam juce Ludara Burito i odlivan je! Hvala ko god da ga je ovde preporucio!
Milagro je super, ali tamo baš valja otići kad je lepo vreme i sedeti u bašti. Nisam davno bio, moglo bi opet da se ode.
Inače, imam negativnu kritiku. Ne poručujem često pice, niti specijalno izlazim negde da ih klopam, ali to ponekad je više puta u poslednjih nekoliko godina (decenija) bilo u Atosu i bili su super. Čak i letos mislim da sam bio i klopao odličnu picu. Pre neki dan su mi nešto oni pali napamet i poručio sam je, ali pica je stigla užasna. Testo očaj, ni tanko ni debelo, nego u rangu osrednjih pica koje se kupuju na komad na ulici, meso osrednje, sir baš loš. Čekali smo sat i 15 minuta, pregladneli, preždrao sam se i duplo razočarao.
Ne mogu da se setim da su me ranije ovako razočarali, a mislim da žderem picu tamo sigurno preko 15 godina. Dobiće sigurno drugu šansu, ali treću ne.
Inače, imam negativnu kritiku. Ne poručujem često pice, niti specijalno izlazim negde da ih klopam, ali to ponekad je više puta u poslednjih nekoliko godina (decenija) bilo u Atosu i bili su super. Čak i letos mislim da sam bio i klopao odličnu picu. Pre neki dan su mi nešto oni pali napamet i poručio sam je, ali pica je stigla užasna. Testo očaj, ni tanko ni debelo, nego u rangu osrednjih pica koje se kupuju na komad na ulici, meso osrednje, sir baš loš. Čekali smo sat i 15 minuta, pregladneli, preždrao sam se i duplo razočarao.
Ne mogu da se setim da su me ranije ovako razočarali, a mislim da žderem picu tamo sigurno preko 15 godina. Dobiće sigurno drugu šansu, ali treću ne.
Na pice idem samo u Campo de Fiori u Zemunu
Ponekad porucim Botako
Ponekad porucim Botako
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Dobre su obe, al ima ih još... Pominjali smo
Npr pizza pizza kod Čorba kafea, onda onaj splav/brod iza sajma, pice mi tu liče na Botako, a imaju i Paulaner točeni, onda za dostavu su dobri mislim pizza Napoli, proveriću, imam flajer u kolima, nalaze se na Dušanovcu, tj tamo im je baza a ne znam gde sve dostavljaju.

Da, splav iza sajma 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
+1 za Napoli. Doduse ne znam gde im je baza jer smo narucivali preko donesi.com. Inace uzeli smo neku kraljevsku picu sa svim i svacim i bas je bila dobra. Jedino je drugar imao jednom lose iskustvo sa njima jer mu nisu stavili dodatke koje je trazio (punjena korica i sl.) a naplatili su uredno.Grujic napisao:Dobre su obe, al ima ih još... Pominjali smoNpr pizza pizza kod Čorba kafea, onda onaj splav/brod iza sajma, pice mi tu liče na Botako, a imaju i Paulaner točeni, onda za dostavu su dobri mislim pizza Napoli, proveriću, imam flajer u kolima, nalaze se na Dušanovcu, tj tamo im je baza a ne znam gde sve dostavljaju.
- pavle
- Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
- Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp
Meni je najbolja SRPSKA PIZZA IZ MARKA POLA....
Isti je princip kao ZA NAPOLI, prvo sam narucivao sa donesi.com, ali sada imam broj telefona.....
Isti je princip kao ZA NAPOLI, prvo sam narucivao sa donesi.com, ali sada imam broj telefona.....
Iza Corba kafea na drva je super.Grujic napisao:Dobre su obe, al ima ih još... Pominjali smoNpr pizza pizza kod Čorba kafea, onda onaj splav/brod iza sajma, pice mi tu liče na Botako, a imaju i Paulaner točeni, onda za dostavu su dobri mislim pizza Napoli, proveriću, imam flajer u kolima, nalaze se na Dušanovcu, tj tamo im je baza a ne znam gde sve dostavljaju.
Brod iza sajma je meni bio krs, a nisu ni jeftini.
Botako dobar, Napoli takodje ok.
Vecina.ih ima jednu, dve dobre pice.
Na donesi.com, za picu je Pavarotti ok.
Pominjao sam u Venizekosovoj preko puta hotela, Bike Pizza na drva, dobra, ima preko puta Prve Gimnazije u Cara dusana Mesi Mesi, isto ok.
Na svim tim mestima me nekada odusevi, a nekada bude sasvim obicna pica, ali nije losa.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
U Zemunu ima picerija Ortak. Ne preporucujem sedenje u lokalu jer je onako. Ali preporucujem picu Mega Ortak. Odlicna je i moze da se poruci.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
To je u Prvomajskoj
Huawei P6 TT
Huawei P6 TT
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Sedim sa zenom u Djordju, za sad mi se sve svidja. Videcemo kakva je hrana.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ako ne slikaš i ne kačiš ovde kao direktan prenos - ko da nisi bio.
- pavle
- Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
- Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp
Ja sam uvek bio za to da se nesto napravio slicno kao LiveScore, samo da ovo bude za prozdrljivce:D