Servis - Razno
Re: Servis - Razno
Zašto ne pitati u ovlašćenom za delove?
Vidi na nekom otpadu,bar Opela ima.
A što se sinhrona tiče,ćale na Cliu radio i odra ga majstor 17.000 din.
A što se sinhrona tiče,ćale na Cliu radio i odra ga majstor 17.000 din.
Nemam pojma, takva već imam. Popuca to od temperature, plastika. Tamo gde se šelnom steže se sve raspalo, i curka ulja. Šuspleh mi je masan i umuljan, kao da sam prosuo bure mazuta na njega.

Mada mogu misliti koliko će to tamo koštati, s obzirom da sam najobičnije gumeno crevo od 10cm platio 1500 i čekao na njega 3 nedelje.
Pa mislim da sam i šibnuo pitanje, tamo kod ovlaštenihHeinz napisao:Zašto ne pitati u ovlašćenom za delove?

Mada mogu misliti koliko će to tamo koštati, s obzirom da sam najobičnije gumeno crevo od 10cm platio 1500 i čekao na njega 3 nedelje.
Bio sam sad u prodavnici, koja nabavlja original opel delove, a za ova creva oni nisu ni imali drugog izbora.
Oko 16000 me izađe sve
Oko 16000 me izađe sve

Poslednja izmena od nikaragva u 30 Jan 2015, 13:43, izmenjeno 1 put ukupno.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
16 soma za ona tri creva? 

Dva 
Lud`lo
Otiću danas do čoveka koji pravi neko remenje, možda može i creva neka gume, što moraju plastična
Ili ću uzeti moj provereni recep. Fiberglasom namazati i nek ide život

Lud`lo
Otiću danas do čoveka koji pravi neko remenje, možda može i creva neka gume, što moraju plastična

Ili ću uzeti moj provereni recep. Fiberglasom namazati i nek ide život

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Za te pare sredis menjac. 
Salu na stranu, ima ljudi koje rade creva, pa mozda mogu i to da urade. Odneses im creva i oni na osnovu njih naprave nova.

Salu na stranu, ima ljudi koje rade creva, pa mozda mogu i to da urade. Odneses im creva i oni na osnovu njih naprave nova.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Apropo ispadanja iz brzine.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Hvala za sliku.
Zvao sam danas nekog opel majstora. Rekao mi je da sinhroni nisu u redu, da ne bih mogao da ubacujem u brzinu, a ne obrnuto, da mi ispada iz brzine.
Šta je gearshift locking? Jel to unutar menjača ili ima veze sa sajlama?
Hoću da proverim sve što nema veze sa unutrašnjošću.
Zvao sam danas nekog opel majstora. Rekao mi je da sinhroni nisu u redu, da ne bih mogao da ubacujem u brzinu, a ne obrnuto, da mi ispada iz brzine.
Šta je gearshift locking? Jel to unutar menjača ili ima veze sa sajlama?
Hoću da proverim sve što nema veze sa unutrašnjošću.
- Blackshadow
- Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
- Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS
Re: Одг: Servis - Razno
Imam ja pravog majstora za menjače ako ti nije daleko nekadašnji centar srpske autoindustrije -
Šabac
Šabac

Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!
- Blackshadow
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Evo sta ti je najverovatnije zveknulo http://www.golfmkv.com/forums/showpost. ... ostcount=2

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Fiat Punto 1.3 multijet - pala je masa na menjacu
Prosle godine mi se desio glup i banalan kvar na Puntu: kad dam kontakt ne moze da zavergla i upali, sve lampice se normalno popale i ugase na instrument tabli.
Cuje se samo "ck" i nista vise. Na gurku upalio auto, oterao u servis, podigli na dizalicu, nesto cacnuli i za minut je sve radilo. Pitao sta je problem, rekli "da je pala masa na menjacu".
Da li ovo moze laik da vidi i resi ili je posao za servis? Ako moze - kako to resiti? Hvala!
Prosle godine mi se desio glup i banalan kvar na Puntu: kad dam kontakt ne moze da zavergla i upali, sve lampice se normalno popale i ugase na instrument tabli.
Cuje se samo "ck" i nista vise. Na gurku upalio auto, oterao u servis, podigli na dizalicu, nesto cacnuli i za minut je sve radilo. Pitao sta je problem, rekli "da je pala masa na menjacu".
Da li ovo moze laik da vidi i resi ili je posao za servis? Ako moze - kako to resiti? Hvala!
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- Blackshadow
Re: Одг: Servis - Razno
Proveri pletenicu (ili je deblja žica) koja je pričvršćenja za menjač s jedne strane a sa druge na karosriju i(li) minus klemu na akumulatoru. Obično kontakt korodira, skini, očisti šmirglom kontakte, vrati i dobro stegni i ima sve da radi!

Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!