Da pocnem, juce sam prolazio pored Miljakovca i slucajno naleteo na "perionicu", ustvari obicna garaza, pise: "pranje spolja 180 rsd." Naravno znao sam da ce oprati auto preko one stvari za te pare, sto se i ispostavilo tacno, al bilo mi je bitno da se auto dobro ispuskira od soli.
Moram da skrenem paznju svima koji vode racuna o automobilima da ne idu u ovu perionicu, jedno VELIKO, LOSE I NEGATIVNO ISKUSTVO! Decko koji je prao, kada mi je samponirao auto, voda u kofi je bila kao da ju je zahvatio iz kanalizacije, zatim krece da samponira jednu stranu od krova i umesto da ostavi sajtnu i tockove za kraj, on pri zavrsetku te strane uzme i ladno predje istim sundjerom tockove koji su bili "sacuvaj me Boze" prljavi od soli, bljuzgavica i ko zna cega i naravno nastavi da samponira po haubi i drugoj strani.

Kada je zavrsio sa samponiranjem, otisao u garazu, da valjda zahvati jos malo vode iz kanalizacije i spremi "plac majke Bozije" za sledeci auto. Pusku uzima njegov kolega, koji je do tad brisao stakla nekom drugom automobilu i krece da puskira. Pridjem i pitam ga najljubaznije: "druze jel nije problem da mi ispuskiras auto ispod", sto je i glavni razlog mog dolaska u ovu perionicu, da bi mi onako nadrndano i isfrustrirano rekao, "sta bi ti za 180 dinara?!" Ja u soku, gledam i ne mogu da verujem svojim usima.

Zaista OGROMAN - za ovu ne mogu reci perionicu, jer to sigurno nije, vec obicnu garazu na Miljakovcu!