Kućni ljubimci i njihovi vlasnici
- Blackshadow
- Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
- Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS
Re: Kućni ljubimci i njihovi vlasnici
Potpisano
Mada sam vise za policiju koja ce i vlasnike da kaznjava zbog necisnjenja, setnje bez povodca, zagadjivanja parkova gde se deca igraju, i slicno
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Pa to je posao komunalne policije
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Znam, ali ne bave se time
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Ne znam da li ste videli. Pitacu jos jednom...U nadi da cu dobiti odgovor...

TDI napisao:Skoro sam kupio, ovaj put licno moje ljubimce. Dva papagaja, nimfe. Muzjaka i zenku. Mladi su, zivahni, jedu dobro, crvkucu...Jel ima neko na forumu da ima nimfe duze vreme?
Imao ja ranije.
Pernate su i imaju cubu, dve noge i isti broj krila.
Pernate su i imaju cubu, dve noge i isti broj krila.

- TDI
- Banned
Veoma sam zahvalan na tim informacijama.
Ali nesto drugo me interesuje...

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Nikad nisam imao ptice, tako da ne bih mogao da ti pomognem mnogo tu, ne znam nista o njima 

- TDI
- Banned

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Haha. U svako doba

Au TDI, ti ko devojka, kažeš nešto me interesuje i onda čekaš da te neko pita a šta te to interesuje? 
Još ako posle napišeš šta te briga šta me interesuje onda si u PMSu

Još ako posle napišeš šta te briga šta me interesuje onda si u PMSu

- TDI
- Banned
Ja sam lepo pitao...
Kupio sam ih od odgajivaca. Bilo ih je mnogo u velikom kavezu, van kucnih uslova, tako da na iste nisu bili naviknuti. Cuo sam misljenja ljudi da sam vec tu poresio, tj. da sam trebao da kupim neke koje su vec naviknute na kucne uslove, jer bi meni bilo lakse. Sa druge strane, meni nije problem da sa njima radim i odvajam vreme za to. Inace ih ne bi ni kupio. Vec sam ih, sa obzirom da su kratko kod mene navikao da se ne plase usisivaca i drugih kucnih aparata koji prave buku.
Onda sam cuo misljenja da sam trebao da kupim jednog, jer bi ga lakse pripitomio, ali to nisam hteo, jer ni jedno zivo bice ne voli samocu. Pa makar mi i vise truda trebalo da ih pripitomim.
E sada...neko kaze da trebaju da budu u prostoriji gde se najvise vremena provodi i da to pomaze da se lakse pripitome, a neko kaze ne, da ih to bas uznemirava i cini divljim kad se neko non stop vrzma oko njih. A oba su misljenja ljudi koji rade u pet-shopu, ljudi koji imaju dodira sa tim. I kod vlasnika su razlicita misljenja. Onda neko kaze da ih treba cesce pustati da lete, neko kaze da ne treba, nego ponekad...
Sta vi mislite o svemu tome?
I da vam priznam, sto vise misljenja cujem, vise sam zbunjen...Ali ne kajem se sto sam ih kupio, oni su mi neki ventil i imam volju da se bavim njima.
Prosto-prosirena recenica i ne vidim kako vise da je uprostim, tako da ne vidim poentu tvog kometara, ali imamo mi Srbi obicaj da kazemo nesto da bi smo rekli, generalno, pa se drugi izgube cekajuci poentu. To ne treba da cudi. Hajde za slucaj da neko ima, a nije procitao, pa ce mozda da se nadoveze, napisacu vise...TDI napisao:Jel ima neko na forumu da ima nimfe duze vreme?
Kupio sam ih od odgajivaca. Bilo ih je mnogo u velikom kavezu, van kucnih uslova, tako da na iste nisu bili naviknuti. Cuo sam misljenja ljudi da sam vec tu poresio, tj. da sam trebao da kupim neke koje su vec naviknute na kucne uslove, jer bi meni bilo lakse. Sa druge strane, meni nije problem da sa njima radim i odvajam vreme za to. Inace ih ne bi ni kupio. Vec sam ih, sa obzirom da su kratko kod mene navikao da se ne plase usisivaca i drugih kucnih aparata koji prave buku.
Onda sam cuo misljenja da sam trebao da kupim jednog, jer bi ga lakse pripitomio, ali to nisam hteo, jer ni jedno zivo bice ne voli samocu. Pa makar mi i vise truda trebalo da ih pripitomim.
E sada...neko kaze da trebaju da budu u prostoriji gde se najvise vremena provodi i da to pomaze da se lakse pripitome, a neko kaze ne, da ih to bas uznemirava i cini divljim kad se neko non stop vrzma oko njih. A oba su misljenja ljudi koji rade u pet-shopu, ljudi koji imaju dodira sa tim. I kod vlasnika su razlicita misljenja. Onda neko kaze da ih treba cesce pustati da lete, neko kaze da ne treba, nego ponekad...
Sta vi mislite o svemu tome?
I da vam priznam, sto vise misljenja cujem, vise sam zbunjen...Ali ne kajem se sto sam ih kupio, oni su mi neki ventil i imam volju da se bavim njima.
Jedna ptica.
U hodniku gde je prometno ali na mestu koje je malo izolovano, neka nisa da moze da nadje mir kada pozeli. Ne sme da bude promaja.
Papagaji se lako prilagodjavaju okolnostima, pogotovu veci.
Potrebna je sto cesce sveza voda, a zabava za njih je prica, prica, uvek ista prica.
Imao sam vise papagaja, duze vreme Zakoa.
Povremeno pustati da se proseta, vrlo slabo lete. Inace papagaji nisu u prirodi dobri letaci.
U hodniku gde je prometno ali na mestu koje je malo izolovano, neka nisa da moze da nadje mir kada pozeli. Ne sme da bude promaja.
Papagaji se lako prilagodjavaju okolnostima, pogotovu veci.
Potrebna je sto cesce sveza voda, a zabava za njih je prica, prica, uvek ista prica.
Imao sam vise papagaja, duze vreme Zakoa.
Povremeno pustati da se proseta, vrlo slabo lete. Inace papagaji nisu u prirodi dobri letaci.