Moze da olaksa malo. Samo ako gledas LG gledaj da uzmes model tva iz 2015 jer sada ubacuju sa 4 jezgra procesore pa lepo tera webOS. Ovi iz 2014 su sa 2 jezgra i sporiji su za njega.
Na modele 2015 treba da se čeka bar još mesec i po - dva i da se plati 20-30% više za tv sa diskutabilnim poboljšanjima u praksi. Kao i skoro uvek, pojačaju hardver, ali i nagomilaju softver pa je rezultat i dalje nategnut. Sad je pravo vreme uzeti model 2014. Već je više komada LG LB 670/671 kupljeno na forumu i mislim da je to odlična kupovina, pogotovo sada.
Preporuka za šporet. Može ravna ploča. Uslov je da bude širine 60cm.
Kod matoraca na starom šporetu samo od sebe, odjednom puklo staklo od rerne. Kaže ćale nikad nije čuo ni video da se nekom nešto slično desilo.
Elem, on je za Gorenje. Mi imamo Zanussi ugradne elemente, pre 6 godina kad su kupovani bili najjeftiniji. I super smo zadovoljni, ali Zanussi šporeti su manjih dimenzija.
Ja bih sad sa ovom pameću uzeo bar 2 ringle na indukciju. Inače imam Gorenje Simplicity i odlično radi, sem što nema indukciju. Brzo jako se ugreje, ali se sporo hladi.
Ma razmisljam da uzmem TV iz dnevne (lg, led, 32'') i prebacim kod mene, a da za dnevnu uzmem nesto vece/novo, posto ja svakako ne gledam mnogo tv. Komp je pored, imam i D3...
Uf, ja pročitah hi-fi
Zgodna stvar, nije da se ne može bez toga, ali godi ga imati, itekako. Uzmi obavezno ako možeš.
Kod Gorenja rerna izgori (pojave se rupe) za dve godine. Nije problem da se promeni u garanciji, ali ni ta nova nije nista bolja.
Nazalost, ni ostali aparati im nisu bolji.
Za servis sve pohvale
Kod mene se rerna ne gasi više godina i perfektna je. Jedna od najboljih rerni koje sam koristio ikad. Kod matoraca je rerna živa i zdrava već 25 godina.