Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Sve je stvar navike, a najveci problem tu je razlicita velicina telefona od onog na koji si navikao.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Taj. Jeste zaista, skoro nemoguće da ga neko ne primeti ili traži da pogleda i svi se oduševe. I dalje mi je neverovatno kako se ljudi čude kada vide koja je marka.
P7 je još lepši ali nije tako tanak. Ovaj je bio najtanji kada je izbačen u prodaju sa 6.1mm, bar su tako reklamirali.
Sad vidim ima neki Vivo 4.75mm
Stefane sad vidim taj Honor 6, stvarno mašina. Jedino što je 5".
Inače nije mi najjasnije kako Huawei pozicionira svoje proizvode.
P7 je još lepši ali nije tako tanak. Ovaj je bio najtanji kada je izbačen u prodaju sa 6.1mm, bar su tako reklamirali.
Sad vidim ima neki Vivo 4.75mm

Stefane sad vidim taj Honor 6, stvarno mašina. Jedino što je 5".
Inače nije mi najjasnije kako Huawei pozicionira svoje proizvode.
Poslednja izmena od Uroš S. u 31 Jan 2015, 21:09, izmenjeno 1 put ukupno.
Dimenzije su slične,a za 0,2" je veći ekran
I ekran je malo drugačiji na dodir, to sam primetio i kod pavla on ima Z valjda, zamasti se brzo i ostaju mrljr
I ekran je malo drugačiji na dodir, to sam primetio i kod pavla on ima Z valjda, zamasti se brzo i ostaju mrljr
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Eno ga na Pandawill-u za 380 zelembaća.
Pa dobro, i meni je Nokia bila sa 5", kao i z3, ali mi je trebalo da se naviknem gde da drzim ruke ovde, najvise zvog drugacijeg dizajna telefona. Svakako svaka promena zahteva navikavanje.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Kao što je moguće koristiti phablet jednom rukom. Ja se ne bih zasad vraćao na manji telefon, možda najmanje 5".
Tapatalk
Tapatalk
Moja dilema je bila S5 ili N4.
Ako finansijski efekat ostavimo po strani Note mi je delovao preveliko za u džep farmerki i ne znam gde bih ga leti nosio. S5 mi je prava mera i ne bih se vraćao na manji.
Kad sam prešao sa Xperie na S4 navikao sam se za dva dana. Posle toga sam imao problem da koristim Xperiu. Delovala mi je minijaturno.
Ako finansijski efekat ostavimo po strani Note mi je delovao preveliko za u džep farmerki i ne znam gde bih ga leti nosio. S5 mi je prava mera i ne bih se vraćao na manji.
Kad sam prešao sa Xperie na S4 navikao sam se za dva dana. Posle toga sam imao problem da koristim Xperiu. Delovala mi je minijaturno.
Ja sam mislio da ti je dilema bila N3 I S5. Da je N4 bio u opciji ne bih se razmišljao ni sekund.
Tapatalk
Tapatalk
Nisam hteo da dam toliko para pa sam zato razmišljao o N3.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Ja sam se navikao na Windows OS. Viber je i dalje loš, Whatsapp fenomenalan, multitasking rudimentaran, ali Office aplikacije, Scanner-i i drugo je zaista fenomealno.
Osveženo stanje je sledeće:

Uzeo sam i Nokia Lumia 630 DS, koja je isključivo za pozive.
Sad pored nje imam još i Lumiu 1320 koja služi za 4 mail naloga, Skype, Viber, Whatsapp, Office, Office Lens i još par aplikacija.
Inače 630 DS imam tek 25 dana. Trenutno na njoj razgovora:

1320 imam nekih dva i po meseca, i na njoj trenutno:

Osveženo stanje je sledeće:

Uzeo sam i Nokia Lumia 630 DS, koja je isključivo za pozive.
Sad pored nje imam još i Lumiu 1320 koja služi za 4 mail naloga, Skype, Viber, Whatsapp, Office, Office Lens i još par aplikacija.
Inače 630 DS imam tek 25 dana. Trenutno na njoj razgovora:

1320 imam nekih dva i po meseca, i na njoj trenutno:

http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Nadam se da ćeš imati više sreće nego ja sa Lenovo računarom, moj/firmin je do sada spalio 3 punjača i sledeće nedelje ga definitivno vraćam u firmu i tamo ga ostavljam. Vraćam se na svoj privatni Dell dok mi ne nađu neko rešenje. Inače, i ja preferiram Windows okruženje (zbog posla pre svega), baš me zanima kako će 10-ka izgledati na desktopu i telefonu.
Ko koristi Viber samo za pozive, kao ja, radi mu odlicno 

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Hteo sam da uzmem i neki Windows tablet, ali ne odgovara mi 16:9 na 8 inča zbog Excel tabela... A opet ako bih uzimao neku 10ku, uzeo bih hibrid. Mada...
Kuzmanoviću, kako ti radi Tesla 785???
Imam utisak da bi meni fenomenalno legao, plus je Android vanilla. Služio bi isključivo za Open Office fajlove, ništa više.
Kuzmanoviću, kako ti radi Tesla 785???
Imam utisak da bi meni fenomenalno legao, plus je Android vanilla. Služio bi isključivo za Open Office fajlove, ništa više.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Uff, oni Microsoft surface pro tableti sa i5 i i7 procesorima i po 8gb rama... Samo ih cena jebe da zamene laptop.
Sent from my Sony
Sent from my Sony