Cene goriva u Srbiji
Re: Cene goriva u Srbiji
Eto odakle mi prepisujemo...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Jos kad bi to mogli da kontrolisu...Floyd napisao:Placa se i PDV i carina (75 centi po litru) za preko 25l.
Kako ne mogu?
Ovih 25l se odnosi samo na kanister... sadrzaj rezervoara se naravno ne kontrolise.
Ovih 25l se odnosi samo na kanister... sadrzaj rezervoara se naravno ne kontrolise.
Fuel for vehicles
The contents of the fuel tank are tax and duty-free. In addition, you can import up to 25 litres of fuel tax and duty-free in a spare fuel container. You will have to pay CHF 0.75 customs duty for each additional litre, as well as 8% VAT on the value of the fuel.
A OK, nisu mi kanisteri ni pali na pamet, mislio sam na rezervoar. Kanisteri su vas ekstremni 

A znaci ok ti je da se gorivo svercuje u rezervoaru? 

Vidis sta pise, to nije sverc 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Gde je ovo?
Veternik.

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Jel to znaci kada dodje prolece da ce cena plina jos vise otici dole? Ako se ne varam svake zime poskupi plin zbog drugacije smese ili stagod. Mozemo li ocekivati da plin bude oko 60 din? 

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Petrol na ulazu u NS iz pravca Rumenke - 69.90. Ista cena i na Ekostepu na izlazu iz Rumenke. 
TT

TT
ne verujem. cena posle zime uvek padne, ali je tng sad na meti za povecanje akciza, tako da ce pasti malo. to je neka moja prognoza...Kuzmanovic napisao:Jel to znaci kada dodje prolece da ce cena plina jos vise otici dole? Ako se ne varam svake zime poskupi plin zbog drugacije smese ili stagod. Mozemo li ocekivati da plin bude oko 60 din?
sa druge strane, kad jednom skoci nafta, a skocice kad tad, najebasmo

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

ill pass this time

Uvek je kod njih bio jeftiniji dizel, 140. Ne znan kakav je i u čemu je tajna.