TV - Audio - Video - bela tehnika
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
To jeste. Bilo bi bolje da moze da se izmeni sw i stavi non os sistem.
Kupio sam LG 47LB670! Prvi utisak - odlican! Danas stiže SBB, sport klubovi u HD-u, jedva čekam 
E sada, potreban mi je nosač za TV. Ne mora da bude zglobni, bitno je da bude stabilno.
Ako neko ima preporuku za dobar nosač za dimenziju 47 - neka javlja. Ja koliko sam video u Tehnomaniji - neke Hame mi deluju korektno i kreću se oko 2000-3000rsd.

E sada, potreban mi je nosač za TV. Ne mora da bude zglobni, bitno je da bude stabilno.
Ako neko ima preporuku za dobar nosač za dimenziju 47 - neka javlja. Ja koliko sam video u Tehnomaniji - neke Hame mi deluju korektno i kreću se oko 2000-3000rsd.
E jebem ti IPTV, kada nemaju sport klub. Nerviraju me kablovski operateri, kada imaš 90 kanala koji ničemu ne služe niti ih ikad gledaš i 2,3 koja valjaju.
Ako nećeš zglobni onda je sve jedno. Svi su isti - šina za na zid i deo koji se montira na tv. Stabilnost zavisi od šrafova koji nose celu skalameriju. Obrati pažnju samo da li na delu koji se kači na tv postoji šraf ili šrafovi kojim ga "zaključavaš" za deo na zidu.nixa napisao:Kupio sam LG 47LB670! Prvi utisak - odlican! Danas stiže SBB, sport klubovi u HD-u, jedva čekam
Radi se šrafovima koje zaviješ kad okačiš tv i koji ne dozvoljavaju da se skine sa nosača.
Problem kod tih običnih nosača je i što ti za zatezanje tih šrafova treba jako dugačak šrafciger.
Upravo taj deo za vezivanjem dva dela mi je bitan...
Voleo bih da mogu deo sa TV-a da nekako zašrafim za šinu koja ide u zid. Viđao sam varijate gde se samo nabaci šina na šinu i meni to deluje tako nestabilno... Jednom zakačiš ramenom tv odozdo i on poleti...
Voleo bih da mogu deo sa TV-a da nekako zašrafim za šinu koja ide u zid. Viđao sam varijate gde se samo nabaci šina na šinu i meni to deluje tako nestabilno... Jednom zakačiš ramenom tv odozdo i on poleti...
Neće on tako lako sleteti ni kada nije obezbeđen. Jedan tv je na takvom nosaču već 5 godina i još uvek nije završio na zemlji a lupan je ko zna koliko puta.
Bolja varijanta je da na delu koji se kači na tv postoje šrafovi koje dotrgnrš kad okačiš tv i koji ne daju da se sam tv podigne i sleti sa šine.
Evo ti kako to izgleda kod mene.

Bolja varijanta je da na delu koji se kači na tv postoje šrafovi koje dotrgnrš kad okačiš tv i koji ne daju da se sam tv podigne i sleti sa šine.
Evo ti kako to izgleda kod mene.

Hvala!
Upravo tako nešto ću da tražim!

Upravo tako nešto ću da tražim!

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Znaš koliko jako treba tv udariti ili gurnuti odozdo da bi spao sa nosača?
Dodatno šrafljenje uglavnom imaju tilt nosači dok je za fiksne zaista nepotrebno. Nije da ih nema, ali samo ćeš sebi suziti izbor i podići cenu. Dovoljno je da uzmeš nosač Vesa 40x40 za sve što je veće od 32" i miran si. Nema fiksnog nosača koji je loš i nebezbedan, samo se razlikuju u finišu, koji svakako vidiš samo kada izvadiš nosač iz kutije i nikad više. Moja preporuka je S BOX PLB 132 M, ima ih u Big Bangu, Merkatoru... Njih sam najviše koristio. Lepa izrada, nisu skupi.
Sent from my Samsung Galaxy Tab 3

Sent from my Samsung Galaxy Tab 3
- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Одг: TV - Audio - Video - bela tehnika
Može da se upotrebi i Vesa 40x40 pošto šine imaju rupe i za manje raspone, samo što se šine vide kada se zagleda tv. Kod 32" je raspon 10x20 ili 20x20 najčešće pa za njega treba uzeti takav nosač. Za starije 32" prolazi i 40x40 pošto su masivniji, kod novih štrče.
Sent from my Sony XPERIA M2 Aqua
Ovaj ima šrafove za pritezanje sa donje strane, bez tih šrafova lako može da spadne.
- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Одг: TV - Audio - Video - bela tehnika
Verovatno su napravili plitko kačenje jer postoji i šrafljenje. Kod modela bez srafova zub na horizontalnom delu nosača je takav da nema šanse da tv spadne.
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Sta mislite o ovom modelu vredili uzimati?
http://www.open.telekom.rs/box/Content. ... 15&id=2119
Istice mi sad u martu ugovor sa IPTV-om i treba da ga obnovim, razmisljao sam se da malo ponovim, imam tv LG 32" iz 2008 njega bi prebacio deci u sobu a za dnevnu bi uzeo nesto vece.
http://www.open.telekom.rs/box/Content. ... 15&id=2119
Istice mi sad u martu ugovor sa IPTV-om i treba da ga obnovim, razmisljao sam se da malo ponovim, imam tv LG 32" iz 2008 njega bi prebacio deci u sobu a za dnevnu bi uzeo nesto vece.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Video sam cene jedini je problem kes novac
a rate bih mogao da podnesem neckam se vec mesec dana oko njega.