Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Ja sam doživeo da se pandur meni obraća sa kolega.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ličiš ti malo na njih.
Najbolji su mi oni Security likovi kad počnu da tripuju da su policija.

Najbolji su mi oni Security likovi kad počnu da tripuju da su policija.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Ahaha.. I jos misle da su interventna 
Al tako se ponasaju i komunalci.
Imam ortaka koji je komunalni pandur, zaustave njega i kolegu interventna dok su se vracali iz izlaska. Ova dvojica se predstave kao kolege i izvade znacke, a komandir im kaze: Koje smo mi kolege, pa vi ste djubretari?!
Sent from my iPhone using Tapatalk

Al tako se ponasaju i komunalci.
Imam ortaka koji je komunalni pandur, zaustave njega i kolegu interventna dok su se vracali iz izlaska. Ova dvojica se predstave kao kolege i izvade znacke, a komandir im kaze: Koje smo mi kolege, pa vi ste djubretari?!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Čudo jedno koliko imamo tih paravojnih formacija.
Gledao Security kako pravi polukružno na duploj punoj, i zaustavi ga patrola policije a on im kao objašnjava kolege idem na intervenciju.
Gledao Security kako pravi polukružno na duploj punoj, i zaustavi ga patrola policije a on im kao objašnjava kolege idem na intervenciju.

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Pa to je ta neka fascinacija silom, jedan od odgovora na naslov iz teme...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Nije to do nas...to je zato što prihvatamo američke bezbedonosne organizacione fazone. Oni imaju gomilu paravojnih formacija, privatne službe za obezbeđenje i pored toga gomilu specijalnih jedinica, onda ih povremeno restrukturiraju (ali iioak sporije nego što mi to radimo na svakih 5-10 godina) kada se osile ili naprave neko sranje i stalno neguju latentni rivalitet među njima, mrse im nadležnosti...
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ne vidim kako jedno iskljucuje drugo. Mi smo imali fascinaciju silom davno pre nastanka americkih specijalnih jedinica, rekao bih
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa, po filmovima privatna obezbeđenja u USA jesu Bog i batina 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Mislim na pojavu raznih uniformisanih lica sa različitim zadacima, ovlašćenjima, a koji sebi pridaju veliki značaj.Rakhil napisao:Ne vidim kako jedno iskljucuje drugo. Mi smo imali fascinaciju silom davno pre nastanka americkih specijalnih jedinica, rekao bih
Pre je bila vojska i milicija i to je to.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Aha, to jeste, nazalost...
Ne znam ni koji će nam sad toliko tih nekih bezveznjaka, pardon bezbednjaka.
To treba ustavom i zakonom zabraniti.
Ako ja miliciji plaćam porez, onda neka me ona i pendreči. A ne da mi dolaze neki bezveznjakovići i pendreče, pa ne znam ni smem li vratiti ili ne.
To treba ustavom i zakonom zabraniti.
Ako ja miliciji plaćam porez, onda neka me ona i pendreči. A ne da mi dolaze neki bezveznjakovići i pendreče, pa ne znam ni smem li vratiti ili ne.
Pa valjda vojska i milicija/policija ipak imaju neke kriterijume, ove privatne firme su katastrofalne. Sećam se lika koji je bio obezbeđenje na mom prvom poslu, koliko smo se samo smejali kakav je to pajser bio. A on da bi ispao šmeker 'ladno jedan dan donese pištolj da nam pokažestarac vujadin napisao:Mislim na pojavu raznih uniformisanih lica sa različitim zadacima, ovlašćenjima, a koji sebi pridaju veliki značaj.
Pre je bila vojska i milicija i to je to.

- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Dok ga ne razvučeš po livadi par puta "u strelce za borbu" a da pre toga ne ubaciš "jaku artiljerijsku vatru" i "trkom 300 m napred"....sa 3-4 ostava - neće to biti nikakvo obezbeđenje (bilo vojno, policijsko, komunalno ili neko drugo....). Tek će posle svega ovoga dostići stanje uma i svest o poslu kojim se bavi i neće biti kurčenja gore navedenih pripadnika.
------/\_______/\______/\---------/\_______
------/\_______/\______/\---------/\_______
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
Sad u hronici pricaju, kradu ljudi knjige iz biblioteka pa prodaju na ulici...