A, pa, to sam i mislio..."ja imam tu gumu, nema šanse da je loša po kiši jer mi se čini da je dobra"...dobar argument
Inače, imao Primacy na Alfi, kada je nekada bila među najboljima u klasi, bila dobra gums, a posle je smenio još bolji Vredestein Sportrac. Samo sma te čekao dokle češ da ideš.
Starac ne zezaj ...ne trebas se baviti mojim razmisljanjem ,vec si 3 scenarija ispisao sta ja mislim ili sta sam hteo da kazem ili kakva je moja logika.
Ajd da ti ponovim Primacy 3 je dobra na kisi!
Citajci tvoje ponasanje u pisanju rekao bih da si klinac a ne starac.
Ne, ne...ti si kao klinac koji je napisao da je guma dobra jer se tebi čini da je dobra. To je klinački. I posle toga si krenuo da ideš lično, kao ja sam neki internet freak bez prakse. To je klinački. ZA razliku od tebe ja svoje gume koje sada vozim nimalo nisma hvalio jer sam u drugom tripu od tebe. To nije klinački. Samo sam te "tukao" tvojim klinačkim oružjem jer mogu i to. A ti lepo nađi negde, sem u Auto Bildu da piše da je Primacy 3 dobar na kiši i onda viči u sobi "Primacy 3 je dobar na kiši!" da ubediš sebe da je dobar.. a inače ni ti ga nisi vozio. Ta razliku od tebe ja vrlo pomno pratim testove guma i o Primacy 3 sam pročitao jedno 5 testova najmanje. Samo se budala uči na sopstvenim grešakama...tako kažu mudri KIiezi. Ne moram da probam da bi znao da je nešto loše i zobg toga se nikada nisam zajebao sa izborom guma. Svašta...
Smesan si ,nemoj me vise "tuci" argumentima.
Stojim iza toga sto sam napisao jer sam ih imao na autu bar 50 kkm.
Nigde ih nisam hvalio niti napisao da su najbolje ili najjeftinije ,uzgred rekao sam da su bucne.
Na tvoju konstataciju da su "dosta lose" na mokrom sam odgovorio da su dobre i stojim iza toga.
A ti sad slobodno siri,pisi, cekaj, ,razmisljaj i pisi o tome sta ja mislim ,poredi aute,tipove vesanja, ispravnost amortizera...zaista me ne zanima.
Dobro je sto se nisi zajebao sa primacy 3 od sad samo citam testove guma.
Ajd pozdrav
Argumetnima te i tučem, jer sam informisan, a ti argumente nemaš osim što se nešto čini...baš jak argument. Zato možeš samo da ideš na ličnu diskvalifikaciju (ne zaboravi da si ti prvi počeo, a ja ti samo vraćam u tvom stilu) i da izvrćeš teze da je onaj ko je informisan, ima iskusto i zna - neznalica, a onaj kome se nešto čini - poznavalac. No pošto si i u diskvalifikacijama slab i tu mogu da se spustim na taj nivo i da te "potučem", tako da ti jeste najpametnije da povučeš da se ne više blamirao.